En powerklänning värdig namnet

outfit tjejkväll-1

Den här grymma klänningen hittade jag på Laura Ashley. Jag prövade en massa outfits men när denna gled på var jag såld. Här snackar vi en riktig powerklänning värd namnet. En statement färg, oerhört smickrande och som gjord för mig. Den satt som ett smäck. Ingen kan undgå att se en i den här klänningen. Imorgon blir det premiär för klänningen då jag drar med mig syrran på bloggevent och tjejkväll. Mingel, modevisning och bio. Kan en internationell kvinnodag spenderas på något annat sätt liksom!? outfit tjejkväll-2 outfit tjejkväll-3

Nu ska jag bara klura ut skor, väska och smycken så att det blir den perfekta outfiten. Oavsett vad så vet jag att jag kommer känna mig hur fin som helst i den här klänningen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x