Budgetmode för en liten plånbok men med en stor klädglädje

På sistone har jag gjort klädcollage som varit väldigt fina, men ändå rätt så dyra. Jag fick en fråga om jag inte kunde ge tips på budgetmode. Your wish is my kommande och jag satte gladeligen tänderna i denna utmaning. Här får de tre outfits, där varje outfit kostar under 1000 kr. DET mina vänner är en mycket bra outfit! Vi har en för lite finare look, en mer casual look och så tillslut en riktigt fin partylook. Enjoy!
budget look 2
Först ut har vi denna look med en grön t-shirt i sidenmix (klick) som matchas fint med en kjol i sammetsimitation (klick). För en färgklick har vi dessa röda sidenskor från Ida Sjöstedt by Ellos (klick) och det stela halsbandet (klick) är perfekt för att blinga till det lite.

budget look1
Jag är all over dessa boots just nu. Såååå snygga! Detta är en perfekt vardagslock med ljusa smala jeans (klick) som matchas med en smällkaramell till topp (här). Och såklart bootsen (klick) som ger en rolig detalj med cut-out sidorna.

budget look 3
Slutligen har vi min personliga favorit. Jag kan inte fatta att denna outfit kostar under en tusinn för den är så himla chic! En cool spets klänning (klick) som matchas med ljusgrå pumps (klick). Och det bästa av alla plagg i detta inlägg, den lilla pälsväskan från Zara (klick). Jag tror jag själv bara måste ha den väskan! Perfektion!

Detta var mina budgetvänliga outfits. Ge gärna feedback om vad du tyckte. Hiss eller diss? Jag har ju fått värsta dille på att göra collage, älskar det! Så om du har en idé på collage så säg gärna till! Det är ju oftast ni läsare som kommer med de bästa tipsen faktiskt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x