3 mål är nådda, bara 97 stycken kvar

cover NU
Jag har nått ett av min hundra livsmål, nämligen att få pryda the cover av en tidning. Ja, nu är det Liberalernas medlemstidning NU och inte a glossy magazine. Men ÄNDÅ, en egen framsida. Och jag ser sjukt boss ut om jag får säga det själv. Men det är inte det ända mål jag nått, även om de andra två är mindre konkreta mål och mer en känsla jag vill ha i livet.
louboutins
Jag premiärade mina nya Louboutins på en afterwork förra veckan i det anrika Grand Hotell i Lund. Iklädd en sååå fin klänning från H&M (här) och dessa ubertjusiga skor kände jag mig som a million dollars.
nails
Slutligen, mina naglar! Att börja göra gelnaglar är nog ett av mina topp fem beslut jag tagit. Att ALLTID ha fina naglar gör att jag alltid känner mig fixad och glammig. Och ett stort plus är att jag inte kan bita på naglarna. Det gjorde jag innan och my god det är ju sååå ofräscht! Inte boss att sitta där och tugga på fingrarna.

Nu är det onsdagsmorgon och jag ska snart åka till Stockholm. Kl 10 går tåget som åter ska ta mig till vår huvudstad. Ikväll blir det coctails hos Advokatsamfundet och på torsdag går Advokatdagarna av stapeln. Det blir föreläsningar, seminarier, samtal och mingel i dagarna två. Jag längtar så! På torsdagkväll blir det bankett och det ser jag hemskt mycket fram emot. Det känns väldigt flärdigt med bankett, gör det inte? Jag har inte riktigt bestämt mig för den ultimata outfiten och det är det som gjort att jag denna gång valde fransk manikyr istället för någon färg. Den franska manikyren kommer passa till min coctailklänning, bankettklänning och de vanliga outfitsen under dagarna. Smart thinking, om än i ett ytligt ämne. Men ändå, smart thinking.=)

Vi hörs sen mina vänner! Ha en riktigt fin dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 år sedan

Så snygg du är! Älskar klänningen och kommer garanterat köpa en likadan! Ha det fint i Stockholm.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
7 år sedan

tack! om du köper den måste du definitivt maila mig ett foto på dig i den!

Angelica
Angelica
7 år sedan

GRATTIS!! Heja dig-sjukt bra tidning att pryda omslaget på! Du ser så fab ut:-)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
7 år sedan

tack söta du! =)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x