My muse gör mig till min egen musa

INLÄGG I SAMARBETE MED MY MUSE
my muse-1
Det finns mängder av kvinnor som bär underkläder i fel storlek. Det finns mängder av kvinnor som bär fula underkläder för att de tror att det inte görs fina underkläder i deras storlek. Det finns kvinnor som anser att de är för stora för att kunna bära vackra underkläder. Och jag vägrar acceptera att det är så. Underkläder finns i rätt storlek för alla kvinnor, alla kvinnor förtjänar att ha sköna underkläder som inte sitter åt och framförallt, oavsett storlek så har alla kvinnor rätt att svepa sig i spets, siden och skira tyger. Om man vill det såklart.
my muse-2
Många butiker har inte BH:s i större storlekar. Och om det finns är det ofta väldigt tråkiga. Det är bara superbasic t-shirt-BH:s. Booooring! Jag vill ha kupor och spets, siden och skirhet, mjukhet och kvinnlighet. Därför blev jag väldigt glad över att få göra ett samarbete med My muse. Ni kommer hoppa av glädje inför det här ladies!
muse2my muse-6
Webshoppen är som en godisbutik och det finns alla möjliga storlekar och modeller.  Setet på dessa bilder består av balconette-BH:n ”Freja” med matchande trosor ”Freja Brief”. Färgen är en ljuv ljus lavendel. Jag kände mig så otroligt fin i detta set. Det är ju så med underkläder. Vackra, välsittande underkläder gör under för hållning, självkänsla och känslan av kvinnlighet och inre styrka.
muse
Underkläder i större storlekar, och framförallt BH:s, kan kosta en stor slant. My muse har så prisvärda set. Redan utan rabattkod är det ett bra pris. Men jag sockrar det till dig min vän! Med koden ”Frida20” får du 20% rabatthela sortimentet juni ut! Oavsett storlek och form på din kropp lovar jag att du kommer hitta något som kommer få dig att känna dig som a million dollar. Jag känner på mig att detta är sommaren vi alla ska få plocka fram vår inre gudinna!
my muse-7

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x