Min nyårsafton 2016

nyår 2017-1
Åh gäsp vad trött jag är och då har jag även sovit några timmar här på dagen. Äntligen har jag tid att sitta ner här i bloggen och skriva till er. Nyårsafton igår, hade ni det bra? Det kan ju alltid bli lite si sådär med nyårsafton och att man istället känner sig tyngd av att ”nu jäklar måste det bli en så himla bra fest”. Vi hade det jättebra, även om det inte blev helt som planerat. Häng med!

Jag gjorde en favorit i repris och bar samma draperade glittriga sak från Wera, som förra årets nyår.
nyår 2017-2
Estrid var bedårande i prickig klänning och lackskor. Givet med prickig klänning eftersom hon just nu har dille på prickar och bara älskar att peka ut prickar överallt. Aldrig har jag väl varit medveten om att jag har SÅ många födelsemärken…

Madde och Jonas stod värd igår och vi åkte till deras hus. Alltså så himla fint. Inte klokt vad det är mysigt med hus! Vi var åtta vuxna och fem barn i åldrarna 8 mån-7 år. Perfekt med så stora barn för de underhåller de små. Paren hade delat upp snacks, förrätt, huvudrätt och efterrätt mellan sig. Vi stod för dessert och bjöd på tre små desserter i form av jordgubb/basilikasorbé, chokladpannacotta och en minipavlova med lemon curd och blåbär. Med David som ensam kock! Vi åt tilltugg till välkomstdrinken, våfflor och löjrom till förrätt, oxfilé med potatisbakelse och rödvinssås till huvudrätt och så dessert då.
nyår 2017-3
Nyårspuss! Barnen mattades i lite olika omgångar och Estrid sov bra i en av sängarna. Det blev dags för trekamp och mitt lag vann tävlingsdel nummer ett. Det blev dock en väldans fart på oss när vi insåg att klockan var kvart i 12 och vi gjorde oss redo för midnatt.  Vid tolvslaget gick jag in och la mig hos Estrid. Hon vaknade inte utan sov sig igenom det. Sen skulle barnen stuvas om lite och men se den lätta gick hon inte på. Pigg som en mört låg hon och blinkade mot mig i mörkret och vi fick vi se oss besegrade vid ett. Trekampen blev en enkamp och vi hann inte smälta tenn. Men så blir det ibland. Och bland fina vänner, som precis som vi egentligen bara bryr sig om att vi faktiskt är med varandra, så avslutade vi ändå nyår på topp.
nyår 2017-4
Vi stuvade in oss i bilen och sen körde jag hem genom natten. 2016 var nu över och 2017 stod för dörren. Det är spännande! Stort, att ha ett helt oskrivet år framför sig.
nyår 2017-5
Min stjärna! Så stolt jag är över henne. Glad, trygg och social är hon. Och nu har hon alldeles precis kommit intassad från sitt rum och lagt sig här i sängen hos mig. Nu snusar hon tryggt på kudden och jag ligger bredvid med datorn, min tekopp står på sängbordet och jämte den en trave nya böcker att inleda året med. Imorgon ska jag iväg en sväng till jobbet och jobbåret 2017 inleds med finlunch med en bloggkollega.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Clara, Bossbloggen
7 år sedan

Så snygg sminkning! Skönt att ert nyår blev fint och god fortsättning 😃

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Clara, Bossbloggen
7 år sedan

tack! ja äntligen hade jag en ostörd timme i badrummet att bara dutta och plutta bland skuggor, pennor och rouge!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x