veckonytt #290

God morgon vänner! Jag sitter i biblioteket och har tänt alla ljus för här är kyyyyyyligt! Jag är pepp på denna vecka! Mycket roligt som händer! Vi börjar med veckans veckonytt. Hur underbara är inte de här örhängena (adlink). Perfekt för julens alla festligheter.

Det märks attnjag fryser lite här i biblioteket för mina ögon dras hela tiden till de tjockaste av dunkappor! Som ett dunigt hav att svepa in sig i! Magiskt! Den här från & other stories är så fin (adlink).

Jag är, som alla andra, såååå blek nu! Och jag upplever att jag dras mer till min concealer än under sommarhalvåret. Jag älskar att dutta bara lite concealer under ögat och försiktigt dutta in det med ett finger. Vips ser jag piggare och mindre glåmig ut. Den här från Make the make är jag så sugen på att testa (adlink).

By Malina gör helt otroliga klänningar! Vad sägs om den här röda juvelen? Wow wow wow! Magisk till julafton! (adlink)

Eller den här (adlink)

Och den här då!!! (adlink)

Okej okej här kommer sista!! (adlink)

Om du tycker stickade tröjor är tråkigt så satsa på en med härliga och glammiga detaljer! Som den här (adlink).

Nu packar jag in mina nätta skor i garderoben och satsar på mer rejäla skodon. För det är ju alldeles förfärligt att behöva frysa. Ett par snygga chelseaboots är en basvara i min skogarderob på vintern. Dessa är väldigt snygga och prisvärda tycker jag (adlink).

Och vill du hellre ha ett par med lite klack så vill jag tipsa om dessa. Också prisvärda och känns lyxiga (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x