veckonytt #292

Äntligen! Årets första veckonytt är här! Det känns så kul att vara tillbaka på bloggen. Men även den behövde ju lite jullov. Nu går vi mot vår, sol, trädgård, nystart, ideér, vårmode! ÅHHHH I love it! Jag kickstartar med den här härliga jackan som man kan dra fram när det börjat bli pytte varmare. Men om du bär en tunnstickat polo under så kan du börja bära den redan nu. Iallafall här i Skåne. Du hittar jackan här (adlink).

När vinterslasket försvinner vill jag dra fram mina ljusa skor. Och jag insåg alldeles precis nu att jag inte har några vita boots och detta måste ju åtgärdas omgående! Dessa från & other stories är så snygga (adlink).

Otroligt snygg jacka i ull! (adlink)

H&M har gjort ett designsamarbete med uncommon matters och den här vasen är helt otrolig tycker jag!

I vår kommer tweed och bouclé vara SÅ trendigt! och gärna i set. Jacka med kjol, jacka med byxor, kjol med kappa, byxor med bustier, ja ni fattar. Jag är väldigt nyfiken på det här setet från H&M med byxor, jacka och bustier.

Och om du ännu inte har en stickad klänning är det dags nu! Snyggt, varmt och bekvämt! Ett otroligt plagg med andra ord! Denna klänning i silkesmix är riktigt lyxig och samtidigt väldigt prisvärd.

En av er följare tipsade om sängkläder från Abate och HERREGUD! De ser helt otroliga ut! De skriver såhär: våra påslakan är tillverkade i Portugal av 100% Oeko-tex®-certifierad, långfibrig egyptisk Giza-bomull med en trådtäthet (TC) på 430. OMG! GE MIG!

Jag tackar aldrig nej till lite härlig förvaring och organisation. Den är vita metalllådan med trähandtag får gärna flytta in i min tvättstuga.

På temat förvaring hittade jag den här underbara förvaringsbrickan från Gejst (adlink). Jag är mycket sugen!

Slutligen vill jag tipsa om den här snygga hyllan, också från Gejst (adlink).

Ha nu en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x