vecka 2.

Imorgon börjar Estrid skolan. Sista jullovsdagen! Det har varit mysigt att ha dessa långsamma dagar ihop men också en himla massa städning, matlagning och tvätt. Jag som lätt kan känns mig splittrad har svårt vid ledighet. Jag fungerar bäst med rutiner när alla dagar är likadana. Annars blir jag lätt splittrad, ofokuserad och har en diffus känsla av stress och press. Jag försöker gilla läget och acceptera att det är så jag fungerar och därför blir helger och lov utmanande för mig. Men det ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner. Morgonträning, den första koppen kaffe i biblioteket när datorn öppnas upp för dagen. Dagar att jobba hemma eller på café, träffa ”kollegor”, gå på event, klä upp mig, ja men börja jobba helt enkelt.

På torsdag ska jag ha möte med Kappahl för 2023. Jag fortsätter mitt samarbete med XLNT och det känns otroligt roligt. Det är ett riktigt drömsamarbete där jag får vara helt mig själv. Och ni följare uppskattar det, jag uppskattar det och Kappahl uppskattar det. Ett drömsamarbete med andra ord.

Det är annars en mjukstart denna vecka. Skönt att vänjas in i året, ha tid för reflektion och kreativitet och själv bestämma hur detta år ska utformas för mig. Jag är så redo för 2023!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x