Veckonytt #158

Äntligen får jag slå mig ner och skriva veckans veckonytt. Dagen har gått i ett. Jag hade en galen hektiskt september på jobbet och så var oktober och halva november cool lugnt. Men nu har det slamrat till och det blir nog en hel del att göra under november och december, och kanske även i januari.

Men jag kommer vara ledig ganska länge över julen. Tror det blir nästan tre veckor! <3 Jag laddar för lussebullar och filmmaraton! Här är alla julfilmer och serier som släppts på Netflix i år.

Drömklänning från Carin Wester! <3

Jag tycker så mycket om Lisa Nilsson. Den här artikeln var så ömsint och vacker. Tycker om att hon hittat power och vågar ta plats.

Älskar de här tavlorna från Artilleriet. Kan verkligen se dem hemma hos min bloggboss Nathalie!

Nu har årets augustprisnomineringar kommit. Man bör alltid köpa dessa böcker för de är garanterat superbra! Nu kommer ju läsningens tid liksom!

Lyxig drömfuskpäls från Dagmar! GUD så snygg!

Och här då! ÜBERLYXIG fuskpälskappa från Stella McCartney. WOW vad den är perfekt! Har man denna kappa behöver man ingen annan!

Vintertid! Tiden att sitta hemma och kura och bara fokusera på mys mys mys. Jag älskar fotmasker. Det finns något galet tillfredsställande när fötterna sedan börjar fjälla. MMMMmmmmm!!!

Överkast är skitsvårt tycker jag! Jag hittar inget som känns rätt. Antingen är det för glansigt, för mycket sammet eller för rynkigt och bohemiskt. Sen hittade jag det här från Linum! Wow vad fin!

Jag vill bara bära denna ljuvliga kreation från Needle & Thread. Kan inte bjuda mig på något riktigt fancy party!?!?!?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x