Veckonytt #190

Sista veckan innan semester och jag kör verkligen in i kaklet denna vecka. I tre dagar är jag på resande fot för jobbet och jag vet att jag kommer sakna min lilla familj. MEN jag säger bara ensammiddag på hotellets resturang, hotellfrukost, hotellets gym, badkar i rummet, fluffiga sängkläder och många timmar i bil med podcast och inspiration och avkoppling.

Vi har, som du såg igår, målat om vårt sovrum. Och jag är helt insnöad på sovrumsinspo nu. Jag älskar verkligen dessa magiska sängkläder från Ellos (adlink). Bra pris, och lägg sen till att man typ alltid har en rabattkod hos Ellos.

Jag tycker överkast är SÅ svårt! Det här från Åhléns (adlink) gillar jag dock väldigt mycket. Tyvärr är det lite för ton i ton med vår väggfärg. Men om du har ett vitt sovrum eller annan färg än beige är detta överkast ren magi.

Jag fortsätter mina tips på resmål i Sverige för jag tycker verkligen att jag själv, och andra borde, ta tillfället i akt att upptäcka mer om vårt land. Här är 17 magiska utflykter.

Trendspaning för sommaren. Detta är plaggen att investera i!

Såhär applicerar du brun utan sol. Och bonus för dig är att här hittar du mina bästa produkter som jag använder innan jag applicerar BUS.

Sommarens trendigaste shortsmodell och inte bara det, dessa är så galet snygga (adlink)! Minus för storleksbegränsning men plus för inspirationen.

J-A-G D-Ö-Ö-Ö-Ö-R!!!! GALET lyxig kroppsolja från La Mer. Strax under tusenlappen får man lägga MEN jag kan då inte tänka mig något mer dekadent, unnigt och självkärleksboostande än att omsorgsfullt smörja denna över kroppen. MAGI!

Sommardröm # 1 (adlink).

Sommardröm #2 (adlink). Går det ens att ha en dräglig sommar utan dessa i garderoben!?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x