Caparol samarbetade med Sköna hem och gjorde min drömfärg.

När vi flyttade in i vårt hus var jag inspirerad av instagram och målade vårt sovrum i en mörk blå färg. Det blev fint, men var inte alls för oss. Vi har inte riktigt trivts i vårt sovrum och insåg att ljusa färger i hemmet är det som passar oss. Jag letade länge och väl efter att hitta den perfekta färgen, som var ljus men inte vit, och blev så glad när jag hittade denna nyans. Den heter no. 37 SMOOTH och är från Caparols samarbete med Sköna hem. Hundra procent garanti för stilsäkert hem med andra ord! Jag köpte alla färgerna online och fick det levererat till vårt utlämningsställe här i Skanör. Totalt ubermegapraktiskt med andra ord.

Ska vi ta en titt på en hederlig före och efter?

Såhär såg det ut före.

Och så här blev resultatet efter. Alltså jag andas lättare av denna ljusa bild!

Nu har jag en lååååång lista av allt jag villhöver till sovrummet. Sängbord, sänggavel, sängkläder, matta, byrå, tavlor, plädar, prydnadskuddar och överkast. Allt för att skapa en hotellrumskänsla i sovrummet. Precis som vi fått till i gästrummet. Du som följt mig länge vet att jag är en långsam inredare. Jag är superkräsen och det tar lång tid för mig att hitta det perfekta köpet. I väntan på att jag hittar rätt är jag så lycklig över att jag kan plocka in magiska buketter från trädgården och pynta sovrummet med. På min sida av sängen står nu dessa aprikosa dahlior tillsammans med en slags brudslöja.

Innan var vi aldrig i sovrummet mer än när vi precis gick och la oss. Vi tänkte nog inte på det först men efter ett tag började vi inse att vi inte riktigt trivdes där. Nu längtar jag efter att gå upp där uppe. Jag tassar upp med en kopp te och slår mig ner med en bok eller en podd och bara kopplar av. Helt magiskt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x