Veckonytt #154

Åh, efter en helg av träning, eftermiddagslur på soffan och födelsedagsbrunch tog jag mig an denna nya vecka utvilad och peppad. Jag har snart rivit av denna måndag och längtar till gymmet för ett svettigt pass bodypump. För mitt i all utviladhet (nytt ord!?) har jag haft lite olustkänslor i kroppen. Då finns det INGET som hjälper så bra som ett köttigt och svettigt pass där musklerna får kämpa lite.

Nog om det, och över till veckans veckonytt. Självkänsla och mode! Mina favoritämnen! Valentinos vårkollektion för 2020 är MAGISK! Vill ha sååå många av outfitsen. Titta på hela kollektionen här.

Min kompis Kajsa har nu äntligen gjort hemligheten officiell. Hon ska ha en lite shop i nya Beyond us där hon kommer ha uthyrning av sina kläder. Och nu snackar vi inte kläder. Nu snackar vi KLÄDER. Hon har en garderob så underbar att det svider i ögonen. Spana in en sneekpeak av plaggen här.

Om du letar efter PERFEKTA basboots, som funkar även på dig med bred vad, vill jag tipsa om dessa från & other stories.

Om du istället letar efter lyxskor vill jag tipsa om dessa magiska från by far.

HALLÅ!!!! Ett vaginamuseum! Det var verkligen på tiden! London, here I (and my vagina) come!

Jag tyckte verkligen om detta här blogginlägg som handlar om hur man ska sluta tala negativt om sig själv och ger tips på fantastiska tekniker att använda för att hjälpa sig själv. Jag läste allt och sparade ner länken så att jag kan återkomma till det fler gånger.

Slutligen vill jag tipsa om en prisvärd och kul klänning som är drop dead gorgeous på den med kurvor och magisk för att trolla fram kurvor hos den med en mer rak figur.Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x