Biff, boule och bästa vänner

boulebar-1
Åh, så au naturell!!!!! =) Här har ni kvällens outfit iallafall.
boulebar-2
Vi gick till Boulebar. En restaurang i vilken man också spelar boule. Hur bra!? Vi hade bokat bord till kvart i åtta och ute var ljuset blått men inne var det gult, varmt, stimmigt och härligt. Stora systerkampen stog på schemat och det var systrarna Svensson, Cronholm och Becher som skulle spela. Sex glada tjejer med helt fel skor för boule, men hallå, vi är småbarnsmammor som tar alla chanser att få bära snygga klänningar och höga klackar.
boulebar-3
I baren stog de här gulliga med slipsar och genom ett stort fönster såg man in i köket.
boulebar-4
Här satt vi med perfekt uppsikt över boulebanan.
boulebar-5
Först åt vi. Moules frites, steak sandwich och jag tog en ryggbiff. Sen gjorde vi det som vi alltid gör. Skrattar så att knipmusklerna får jobba som aldrig förr. Vi pratade gamla möhippor, fira att jag gått tillbaka till jobb och att Christina fått nytt jobb, vi firade Emelies nya relationshipstatus på Facebook och så firade vi mest att vi har varandra. Efter mat, dessert och kaffe styrde vi våra steg mot boulebanan. Speedboul skulle spelas och vi fick möta dem som typ är Sverigetvåor eller nått sånt. Vi kallade dem ödmjukt världsmästarna of the universe men jag skrämde upp dem med att vi var övertaggade småbarnsmammor som ville ha valuta för pengarna.
boulebar-6
Christina och Paula. <3
boulebar-7 boulebar-8 boulebar-9
Vi skulle välja lagnamn. Jag säger inget, men ni märker ju att alla systrarna står med utom systrarna Cronholm….
boulebar-10
Sara och Emelie mötte Christina och Alex och sen var speedboule en aning förvirrande och man åkte in och ut, ingen riktigt vann eller förlorade och ja, jag kan inte riktigt påstå att jag var helt klar över reglerna. Men kul var det!
boulebar-11 boulebar-12
Ni ser ju hur proffsiga vi var. Helt ärligt var vi nog alla förvånade hur bra vi var på boule. Jag fick till och med in en nock. 22.22 kastade jag som sagt in handduken men tjejerna fortsatte ut i natten. En kväll som stannar kvar i bröstet länge.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x