När jag gick på mässa

socialmediamässa 2016-1
I Malmö var det soligt och som vanligt blåsigt, när jag tog min syster under armen och styrde bilen mot Slagthuset och årets socialmediamässa. Christina kom också dit och tillsammans gick vi runt och tittade hos de olika utställarna, provsmakade men mest snickesnackade vi med varandra.
socialmediamässa 2016-2
Jag blev extra förjust i Fyrklövers monter. De har ett samarbete med Maria Montazami, love that crazy woman, och jag ÄLSKADE deras dukning. Vit, kristall och silver osm mixades med svagt rosa fat och matchande rosor. Självklart i samma nyans som Marias favoritläppstift. Lika bra, så att man inte känner sig naked and exposed. Döm min överraskning och glädje när man i goodiebagen fick två champagneglas och två fat. Så pepp på det!
socialmediamässa 2016-3 socialmediamässa 2016-4
Självklart tassels, tassels och fler tassels. För övrigt tycker jag det är en mycket smart idé med olikfärgade tassels för då kan var gäst hålla koll på sin färg och därmed sitt glas. Sånt gillar jag!
socialmediamässa 2016-5
Hanna var FAB med en jacka som passande nog matchade dukningen och med en paljettkjol. Jag kan bara älska en människa som kommer i paljettkjol.
socialmediamässa 2016-6
Allra mest föll jag för servettringarna. Tänk ändå så enkelt den här dukningen är fös oss vanliga dödliga att göra. Det är inga dukar, avancerade servettarrangemang eller speciella krusiduller. Bara enhetliga färger, en löpare, enkla ljushållare och så lägger man krutet på matchande blommor, tygservetter istället för pappers och så statement servettring. Yes, we can all do it!
socialmediamässa 2016-7
Ville ta det här fruktfatet under armen och gå hem med det! <3
socialmediamässa 2016-8
Viktor visade upp sin veganska kokbok och jag som verkligen tycker fler borde äta i vart fall mer vegetariskt (mig själv inräknat) blev mycket pepp. Rawfood och veganskt kan kännas så avancerat och läskigt, men Viktors recept var inte så avancerade utan jag tror jag ska våga mig på att testa något.
socialmediamässa 2016-9
Mina älsklingar! <3
socialmediamässa 2016-10
Hej hej här är jag!
socialmediamässa 2016-11 socialmediamässa 2016-12
Gunhild Carling, vilket energiknippe! Jag älskar hennes 20-tals jazz! Och vilken grej ändå att en trombonspelare kan vara som ett enmansband. Det var sång, dans och trombon. Hon är så himla cool tycker jag!
socialmediamässa 2016-13
Hanna och Liw fick feeling! <3
socialmediamässa 2016-14
Sen vart det prisutdelning, musikuppträdanden och goodiebags. Jag och syrran kom hem till mig där min mamma och pappa var i full färd med att underhålla lilla Estrid. Sen drack vi kaffe och hade manikyrstund (önskat av min pappa) och vinkade sen hej då till mina föräldrar. Rond två var snart igång med ny outfit för igårkväll gick jag och tjejerna ut. Det var verkligen jättekul men när klockan var 22.22 kastade jag in handduken och åkte hem till min lilla familj. Estrid hade somnat i sin säng och David på soffan. Jag samlade ihop min lilla familj och sängen har nog aldrig känts skönare. Och vet ni, sen fick jag sovmorgon och vaknade till nybyggt kaffe och goda köpefrallor.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Suleika
8 år sedan

Alltså. Så mycket powerwoman du utstrålar, så man blir helt bländad! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
8 år sedan

men hur snäll är inte du! tack! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x