Style story: Modern 80-tals look

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Det finns en siluett som är så populär nu och det är insvängd midja och rejäla puffärmar. En klassisk 80-tals siluett med andra ord. Jag har en ny blus från H&M som jag redan använt två gånger denna vecka. Jag är med andra ord helt obsessed med den. Min outfit består av blus från H&M adlink, (nu på rea), kjol från H&M (adlink), en gammal väska från Gina tricot som blivit förnyad med en ny bagstrap från Gabrielle by P, slip-ins från Wera och statementhalsband från Zara.

Här är mina favorittoppar med den där 80-tals siluetten.

Här är en bättre bild på mitt magiska statementhalsband. Jag är verkligen helt såld på stora smycken och tycker det livar upp varenda outfit. Här är tips på andra statement halsband.

Jag är väldigt förtjust i min gröna väska och dels för färgen, dels modellen och sen att man kan byta ut axelremmen och därmed ge väskan en mängd olika looks och utseenden. Här är mina favoriter när det kommer till gröna väskor.

Min ny bagstrap är så fin tycker jag. Den skapades till internationella kvinnodagen för att hylla kvinnliga entreprenörer. Den är gjord av veganskt läder och jag älskar den! Visst är stora guldbokstäver i metall på svart läder alltid en så chic look?

Nu njuter vi av fredag va? Jag planerar trädgårdsdag, playdates för Estrid, en underbar middag imorgon med vänner och powerwalks i solen. Vad är dina helgplaner?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
4 år sedan

Hej Frida
Alltid så välklädd och snygg jag är för feg jag vågar inte ta på mig det jag vill alla gånger tycker allt sitter så fel på mig, blev så efter jag var gravid den där påsen efter som man fick försvann liksom aldrig så tycker det ser ut som jag är gravid hela tiden och har liksom en häng mage, vet i sjutton hur jag ska lyckas få bort den?!

Ha en fin helg kram Linda

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Linda
4 år sedan

Du måste börja våga. Du behöver inte köra en hel outfit. Börja smått. Ta en grej i taget och prova dig fram. Kläder är kul! Jag har också en hängmage. Jag har alltid trosor, kjolar och byxor med hög midja. Då sitter allt på plats lite bättre.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x