Shoppa mina outfits från #jwhfstylechallenge

Bästa communityt Just wanna have fun hade nyligen sin regelbundet återkommande stilutmaning på instagram. Den går under namnet #jwhfstylechallenge och jag gillar det verkligen. Det är så roligt att få tolka sina outfit utifrån teman, hitta nya kombinationer och inspireras av alla andra magnifika outfits. Ni var under veckan många som frågade om mina outftits. Vissa sasjer var nya och andra gamla godbitar från garderben. men det går ju att återskapa mina looks från det som finns att shoppa nu. Här får du tips för att återskapa looksen.

Här är länk till själva klänningen från H&M (adlink), men om den inte är i din smak kommer här massa härliga tips på enaxlade klänningar. Det är sexigt, elegant och sofistikerat och en rejäl utmaning för oss som har eller har haft komplex över armarna. Och du känner ju mig! Jag tycker att man varje dag ska våga utmana sig med sina kläder.

Denna kostym är från Studio Heijne och finns här. Men för dig som inte har råd att köpa en måttsydd kostym ännu finns det massa bra i billigare alternativ.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla
Ulla
3 år sedan

Ääälskar den prickiga blusen! Och den svarta baraxlade på dig är verkligen WOW!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x