En round up av veckans senaste outfit

Processed with VSCO with e1 preset

Följer du mig på instagram? Om inte har du nog missat den stilutmaning som jag varit med i den gångna veckan. Varje dag hade ett tema och jag tänkte i detta inlägg visa de olika outfitsen. Jag kommer även länka till var du kan köpa plaggen på bilden, eller något liknande. Se detta som ett härligt inspirations- och shoppinginlägg. Har du tur finns något av det på blad friday!

Den första outfiten hade temat ”fest”. Jag matchade grå kaschmirtröja från H&M (här), med paljettkjol från Lindex (liknande här) och lila moccaboots från Roccamore (här).

När temat var ”sportig” visade jag upp mitt favoritträningsset som kommer från Stronger. Du hittar tightsen här och sport-bh:n här.

När temat var ”leo” kunde jag gått hur crazy som helst. Jag ÄLSKAR detta mönster. Men ni är många som är lite skrajja för leomönster och tycker det kan kännas så läskigt att bära det. Att man syns så mycket. Därför bar jag en understated outfit där leotröjan blir med som en neutral baströja än en OUTFIT MED LEOMÖNSTER! Den vita skjortan är från Shesize (här). TIPS TIPS för min kod FRIDA15 gäller fortfarande och ger 15% rabatt på ett helt köp! Tröjan är från Baum und Pferdgarten (här), jeansen från Ellos (liknande här), vintage loafers och Frida-väskan från Whyred (här).

När temat var ”monokrom” körde jag på en helrosa outfit. Den stickade tröjan som är ny och alldeles magisk är från Noa Noa (här) och det är även de ljuvliga rosa manchesterbyxorna (här). Skorna är gamla rosa glitterskor från Bianco (liknande här) och väskan är min lilla rosa pralin från Atp Atelier (liknande här). Det rosa diademet är från Pica picas (här).

När temat var ”t-shirt” hade jag problem. Jag är inte så förtjust i t-shirt. Jag använder det som pyjamas eller när jag ska träna. Annars är det inget för mig. Jag tycker de flesta t-shirts är vansinnigt osmickrande på min figur. MEN en dressad t-shirt det gillar jag bra mycket mer. Därför valde jag att bära detta fantastiska mönstrade set från Alice dot. Du hittar toppen/t-shirten här och byxorna här. Skorna är från Boss (liknande här).

”Mönstermix” var ett riktigt festligt tema. Jag matchade två djurmönster! Jag vet, sjukt crazy! Här är en av mina absoluta favoritklänningar. Denna kommer från Pure female (här) och ormstövlar från Violeta by Mango (här).

Temat ”trotjänare” var solklar för mig. Givetvis skulle det bli mjukis för om det är något jag bär slaviskt så är det just mjukis. Jag kommer från en familj som har haft som livsregel att sekunden man kommer innan för dörren tar man av sig de vanliga kläderna och tar på sig mjukisarna. Ahhh ljuvligt. Finns det ens någon bättre känsla än att ta av sig sin bh? Den grå kashmirtröjan är samma som jag länkade ovan. Här har jag matchat dem med grå kashmirbyxor från HM (Här).

Hoppas du fick lite härlig inspiration och lite idéer på nya stilar och ny styling att våga testa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
4 år sedan

Kul och inspirerande inlägg, jag är också en mjukis tjej då jag är hemma tar alltid på mig det när jag kliver innanför dörren hemma om jag inte ska ha gäster eller ska iväg direkt igen.

Ha en fin kväll
kram Linda

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Linda
4 år sedan

visst är väl mjukis det bästa! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x