Veckonytt #159

Letar du efter en härlig klänning till juletidens alla partyn? Den här budgetvarianten tycker jag mycket om.

Jag drömmer om den här lyxklänningen! Åh, den hade varit ren och skär magi på en julfest!

Något som stör mig är att vi inte ha en enda helkroppsspegel i det här hemmet! Jag vill ha en stor och väldigt enkel variant. Den här från Tine K tycker jag mycket om.

Stackars Meghan! Gud vad hon är hårdbevakas sen hon blev prinsessa. Alla skriverier om henne har påverkat henne mycket och i en intervju öppnade hon upp om sitt mående. Det är så otroligt modigt och viktigt. Tänk alla som ser upp till henne, som tror att hennes liv är perfekt. Jag är helt säker på att hon hjälper många genom att vara öppen. Och det kan bli en påminnelse för alla oss andra att våga släppa på fasaden och visa mer av oss själva för vår omgivning. Jag tror det hade gjort gott för alla människor.

Nu säljs den här vackra urnan/vasen på Svenskt tenn. Den är designad efter en idé från Estrid Ericsson och då känner jag givetvis att jag måste ha den!!

Min partikamrat och förebild Barbro Westerholm är ren och skär magi. Hon har varit helt avgörande för vår historia av frihet för HBTQ-personer. Tänk att en enda individ kan göra sådan skillnad. Allt började för 40 år sedan när Barbro var ny generaldirektör på socialstyrelsen. Myndighetens entré ockuperades av homosexuella människor som krävde att sjukdomsstämpeln skulle tas bort. Barbro gick ner och pratade med dem, konstaterade att kärlek väl aldrig kan vara en sjukdom och såg till att ta bort sjukdomsstämpeln. Hon är idag den äldsta ledamoten i riksdagen och har en arbetsmoral som ingen annan. Hon är verkligen helt magisk!!! Nu kämpar hon för att åldersrikes rättigheter ska tillgodoses.

Kasten är tvära i ett veckonytt och nu går vi vidare till vad som måste vara DEN lyxigaste adventskalendern ever! En adventskalender från Tiffany´s! Say what!? Klicka här för att se prislappen på den här kalendern! *David dags att börja spara ditt CSN*.

Som modeintresserad spanar jag nu på vad som kommer i modeväg i vår. Här är de fem största färgtrenderna för våren.

Och här är de viktigaste modetrenderna för våren 2020.

Känner du att du är för tjock för att kunna klä dig fint till julens alla fester? Fel fel fel fel fel! Ja, du har ju helt fel! Det gäller bara att hitta flärd i rätt storlekar. Ellos kanske kan hjälpa dig. Nu släpps en fierce festkollektion i storlekarna 42 till 60. Du hittar fler bilder här! Och vilka kvinnor de använt sen! Magiska är dem!

Nu återstår bara för mig att önska dig en peppig och härlig start på veckan.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x