17 drömmiga saker – om min garderob var miljonär

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Jag älskar att fönstershoppa på riktigt dyra och lyxiga plagg. Jag blir inte ledsen för att jag inte kan köpa dem utan jag blir inspirerad. Antingen att spara för att unna mig vid något speciellt tillfälle eller att istället hitta stilen och looken fast för en mindre peng. Det är kul och mysigt att få drömma sig bort tycker jag. Nu ska jag visa 17 riktigt drömmiga saker som bums hade fått flytta in i min garderob, om den tillhörde en miljonär.

Väska från Loewe. En perfekt vardagsväska som går att använda til kostym, klänning och jeans och t-shirt.

Klänning från Roksanda. Åh, jag ÄLSKAR detta märke. Den här klänningen skulle jag bära med färgglada pumps för att få en pop of colour. Håret bakåtkammat i en låg knut och nedtonat glowigt smink.

Sandaletter från Alaïa. Metallicskor är ett måste i varje kvinnas garderob. Det är en förvånansvärt användbar sko! Men faktum är att den gör varje outfit till fest. Jeans och t-shirt? Inga problem! Släng på dessa sandaletter och du är good to go! De går också att bära till alla färger och en, kanske lite tråkig, helsvart outfit, får genast lite mer sparkle med metallicskor.

Pumps från Mach & Mach. På tal om perfekta partyskor, SPANA IN MÄRKET MACH & MACH. DÖR! Vill ha en av allt!

Lyxig cape från Max Mara. Så chict med cape! Extra plus för att denna är vändbar och kan bäras ut och in för att få en cape med rutigt mönster. Smart med två i en!

Klänning från Isabel Marant. Jag älskar kläder som andas 80-tal. Det är mitt bästa mode. Allt var statementplagg! Den här klänningen är en modern take på en 80-talsklänning. Jag har faktiskt spanat in den här på riktigt på NK i Stockholm och japp, den var sagolik!

Paljettklänning från Rotate Birger Christensen. Men hallå! Behöver jag ens motivera!? Perfektion!

Armband från Pearl Octopuss.y. Jag har hittat ett för mig nytt smyckesmärke, Pearl Octopuss.y. Jag fick typ hjärtklappning. Det är som att någon varit inne i mitt huvud och sedan skapat smycken utifrån mina mest extravaganta drömmar. Detta armband är det finaste jag någonsin sett!

Klänning från Roksanda. Ja, jag slänger in en klänning till från Roksanda. Men alltså! Färg! Volymösa ärmar! Volanger! Kombon mintgröna och rött! Herregud!

Kofta från Proenza Schouler. Så vacker kofta! Jag älskar cut out-detaljerna längs med urringningen. Den hade jag burit med svarta kostymbyxor, jeans, eller en silkig kjol. Åh, också vita vida byxor hade varit så snyggt till! Och även rött! Med andra ord, en mycket användbar kofta!

Hårklämma från Chanel. Inget säger väl miljonärsgarderob som en utdragbar låda full med over the top accessoarer från Chanel!

Sandaletter från Atp Atelier. Detta märke är en storfavorit hos mig. Jag har en väska och ett par ballerinaskor och jag använder dem så flitigt! Jag är ju lite som en skata. Utan kedjorna blir detta ett par ganska basic och trista sandaletter. Men med kedjorna! BOOM! En riktig Frida-sko!

Kavaj från Twist & Tango. ALLTSÅÅÅÅ! Jag dör för denna kavaj! Och den är faktiskt lite för billig för att vara i miljonärsgarderoben. Där är den ett budgetfynd. För oss vanliga är det en lyxig kavaj i ett överkomligt pris. Och jag älskar den! Väldigt Emilia de Poret! Och du som kan ha storlekarna! KÖP!

Väska från Bottega Veneta. Den här väskan finns i regnbågens alla färger. Och jag vill ha dem alla! Men när jag överväldigades av vilken jag skulle välja valde jag vit för det känns användbart och jag har ingen vit väska. Så OM jag någonsin skulle spara till denna väska hade jag nog valt den vita. Min kompis har den och jag tindrar lite extra med ögonen varje gång.

Pumps från Jimmy Choo. Ja, vad ska jag säga. Jag är ett barn av min tid. Alltså ett barn av Sex in the city-tiden. Jimmy Choo klingar fortfarande så drömskt i mina öron och jag drömmer om en walk-in-closet med rader av rader med Choos.

Pumps från Jimmy Choo. Japp, det blev dessa också! Dog när jag såg dem häromdagen! ÅHHHHH!

Set från Rotate Birger Christensen. Sa någon skata!? Japp, that’s me! Så fort det glittrar så är jag där! Går det ens att fortsätta leva ett värdigt liv utan denna i garderoben!?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ANETTE HOLMBERG
ANETTE HOLMBERG
2 år sedan

ÄLSKAR ALLT i denn lista. Vi har så lika stil. Alltså den vita klänningen. Jag dör. Och metallic klackarna!!!!!! LOVE

Frida
Frida
Reply to  ANETTE HOLMBERG
2 år sedan

Älskar att du är en lyxapa som jag! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x