Såhär vinterförvarar du dina dahliaknölar.

Som du vet är jag helt galen i dahlior! Och jag har mina knölar år efter år. Anledningen till att jag kan ha dem år efter år är för att jag gräver upp dem innan frosten kommer. För knölarna tål inte frost. Det är lite jobb att gräva upp dem varje vinter och förkultiverar dem varje vår. MEN DET ÄR SÅ VÄRT DET!

Eftersom jag får många frågor om hur man gör när man vinterförvarar knölarna gjorde jag en film på min Pinterest.

Klicka här för att komma till filmen. Glöm inte spara min pin och ge den ett hjärta så att du enkelt kan hitta den igen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x