Veckonytt #251

Jag fick en fråga häromdagen. ”Hur stylar man den stickade klänningen?”. Och mitt svar är chunky chains! Rejäla tjocka kedjor är så galet snyggt till just enkla stickade klänningar. Det här från Edblad (adlink) tycker jag mycket om.

Jag tror att hemmaarbetet kommer fortsätta nu under vintern med tanke på att det införs restriktioner igen. Då vill man ju ha ett par perfekta, tjocka, matta och lyxiga leggings. Dessa är perfektion!

Mantle är ett så hypat skönhetsmärke och jag är inte sen att bli nyfiken när det hypas inom beautyvärlden! Den här ansiktskrämen ska vara hela galet bra. Och hela märket ska vara glow glow glow! (adlink)

I min jakt på att bli kvinnan jag vill vara när det kommer till städning (!!!) så tar jag till alla knep som finns! Kanske ett lyxigt fint diskmedel (adlink) kan få mig att en gång för alla ta itu med kvällsdisken? Hoppas hoppas!

Herregud!!! Dör så snygga dessa boots är! De hamnar vips på önskelistan!

Röda ljuslyktor hör ju juletiden till! Dessa finns i tre storlekar och är så otroligt fina!

Jag ÄLSKAR allt som märket Stand Studio gör! Kolla bara in den här magiska jackan! Jag drömmer om att ha ett antal olika Stand-kappor i garderoben. Just nu passar jag inte i dem men om du du har upp till storlek 42-44 vill jag verkligen tipsa dig om att spana in!

Här kommer ett härligt budgettips. En underbart glittrig kjol i den perfekta längden! Finns upp till storlek 50.

Jag vill tipsa om Kasti som gör helt fantastiska unisextofflor. Just nu när jag skriver detta sitter jag insvept i filtar och med ett par rejäla tofflor. Det är med andra ett absolut måste under vintern. Tips på härlig present att ge bort i jul också.

Och på temat frysligt vill jag slå ett slag för ett stickat set. Så skönt och gosigt att krypa in i!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x