Tärnklänningar till ett billigt pris

tärnklänningar till ett billigt pris-1
Nu har mina tärnor hittat sina klänningar och det till ett billigt pris. Vi hittade dem faktiskt på H&M och köpte dem med en rabattkupong. Det gillas skarpt. Bröllopets färger ska gå i mörkt lila, euaclyptusgrönt, puderrosa och cremefärgat. Dessa spetskreationer i eucalyptus passar perfekt in. Nu ska vi piffa till dem med ett bredare sidenband i midjan med rosett i ryggen. Sen ska de ha så vackra uppsättningar, droppformade pärlörhängen och en ljus sko.

Eftersom mina tärnor betalar sina kläder själv har jag inte så mycket krav på klänningarna. Jag har några veton men försöker låta dem styra det mesta. Det enda jag sagt tvärnej till är blommor i håret, min syrra la veto på silverskor och Madde och Sara la veto på mitt förslag att de skulle bära vita kashmirtröjor med duvgrå sidenkjolar till.

Det känns fortfarande så avlägset att vi ska gifta oss. Vi har i princip inte fixat något mer än kyrka, datum, lokal och save the date kort. Men mina älskade tärnor har klänningar och förhoppningsvis ändrar de sig inte en miljon gånger under resans gång. Jag är lite sugen på att övertala syrran till en annan klänning eller att vi gör om den lite så att hon utmärks lite extra som maid of honour/toastmaster.

Nu ska det djupdykas ner i skoval, håruppsättningar, smycken, väskor och självklart min klänning! Och blommorna och…. ja det lär blir hur mycket bröllopsbloggning som helst framöver. Jag samlar alla mina inspirationsbilder i min bröllopsmapp på Pinterest. Här ser du en bättre bild på vårt färgtema, blandat med den här bilden.
tärnklänningar till ett billigt pris-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
BI Grinde
6 år sedan

Underbart!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  BI Grinde
6 år sedan

<3 <3 <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x