Kära universum. Det är jag, Frida.

Jag har många önskningar, drömmar och mål för detta året. Vissa är uppnåeliga, andra ren fantasi och vissa någonstans mitt emellan. Jag älskar att drömma, göra listor, skriva ner mål och planera. Det stressar mig inte. Det gör mig snarare mer grundad. Det är roligt att få drömma så på ett sätt är det ett rent nöje. Men jag har också märkt att ju mer jag drömmer desto troligare är det att drömmen blir sann. Ibland tar det någon dag, ibland några månader och ibland några år. Det är också ett sätt för mig att hålla mig motiverad och peppad. Att alltid ha något att se fram emot, längta efter och jobba mot. Jag kan inte stå stilla. Sekunden jag klarat av ett mål måste jag sätta ett nytt. I dessa tider av massoro, karantän, hemmakontor och oro inför stängda förskolor och skolor behöver jag få längta lite extra. Här kommer mina önskningar till universum. Och håll i er, jag håller inte tillbaka!

  • Ett nytt kök. Jag vill väldigt gärna renovera vårt kök. Få bort träinslagen och göra det svalare. En större köksö med stenskiva, annan belysning, nya skåpsluckor och mindre plottrigt.
  • Jag VILL springa en mil i år!
  • En endaste liten lyxväska, det kan väl inte vara helt omöjligt?
  • 10.000 följare på instagram. Minst! Det är en så cool siffra 10k tycker jag. Och det möjliggör för fler betalda samarbeten.
  • En underbar utlandsresa med pool, hav, sol, god mat och minnen. Och drömmen är att kunna bjuda min familj på den. Det är så fint att resa med mamma och pappa och syrran med familj.
  • En bebis! Jag längtar verkligen efter ett barn till. Jag fick ett missfall 2018 och sedan dess har jag inte blivit gravid. Inte för att vi kanske varit sådär superseriösa men nu vill jag verkligen!
  • Om jag inte behövde arbeta så hade jag inte gjort det. Då hade jag varit hemma, jobbat med mina sociala kanaler och haft mitt hem som bas för både arbete och kreativitet.
  • En perfekt sommar med bara varma dagar och regniga nätter. Vattenbristen förra året var verkligen inte rolig och jag vill ju ha en prunkande trädgård.
  • Våga köpa på auktion! Det finns så mycket fint hos de stora aktionshusen och flera gånger har jag sett möbler jag vill ha. Men jag har aldrig handlat på auktion och det känns lite läskigt. Men i år måste bli året jag vågar testa.
  • Helt onödigt men en lockande dröm är att få byta ut min lilla guldkula (det är alltså min minibil) mot en flärdfull, snabb och riktigt lyxig sportbil. Jag vill väl också köra med vinden i håret!

Vad skulle du vilja önska dig av universum?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
4 år sedan

Min önskelista
Fjällstuga, att få inreda till tipp topp
Våga söka ett chefsjobb
Sticka fantastiska vantar med mönster

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Linda
4 år sedan

låter magiskt!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Linda
4 år sedan

lätt att du ska söka chefsjobb! Det klarar du galant!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x