Veckonytt #218

Estrid är hemma även denna vecka eftersom covid fortsätter att spridas på förskolan och personalen är underbemannad. Det funkar ganska bra men jag som fungerar bäst med rutiner har lite svårt för denna omställning. Jag känner att vi inte riktigt får något gjort och jag blir stressad. Men jag tänker att föräldrar världen över känner såhär just nu och jag försöker mest bara gilla läget. Men det gör också att veckans veckonytt publiceras nu på eftermiddagen istället för på morgonen, som jag ju helst vill. Hoppas det är ok.

Jag gillar inte randiga tröjor. JAG VET! Sjukt och lite som att svära i kyrkan. Men jag tror min tonår bland massa popsnören fick mig att tröttna på randiga tröjor for life. MEN denna i beige och vitt från Carin Wester tyckte jag var så fin (adlink).

Jag vill ha en riktigt lyxig necessär. För jag har en bild av jag i den bara ska ha ett välkurerat, lyxigt och väldigt snyggt litet utbud av smink. Som min lyxiga basgarderob för ansiktet. Tänk att ha en liten Guccinecessär (adlink) och bara ha den fylld med Esteé Lauder, Chanel, Dior, Laura Mercier och Hourglass. Lyx lyx lyx!

Wakakuu, som är en av de bästa webshopparna, har nu släppt sin egna vårkollektion för 2021. Välkurerat, lyxigt, härliga material och klassiska plagg. Den här vita skjortklänningen är ren perfektion (adlink).

Oj oj oj vilken snygg väska! Och vilken bra prislapp! Och den är i skinn! Och finns även i svart! Alltså löp och köp för jag spår att denna väska kommer sälja slut ASAP! (adlink).

Åh Acne Musubi mini är min drömväska! Och nu har den kommit i en ljusgul färg (vårens trendfärg)! Och jag är helt in love! Den finns att köpa här (adlink).

Att jobba hemma innebär ett absolut måste att att införskaffa ett par mjuka men samtidigt pressade leggings. Dessa med slits från H&M är så sjukt snygga tycker jag (adlink).

Elle har sammanställt vårens finaste parfymer och jag känner mig så nyfiken och inspirerad att införskaffa en ny vårparfym.

Sommarens trendigaste sko är en chunky sandal och dessa från Arket tycker jag är heeeeelt fantastiska (adlink). Nu på rea!

Nu kommer två ljusgröna favoriter! En creppad blus som finns här (adlink).

Och denna helt ljuvliga omlottkofta med krage (adlink).

Nu ska jag laga middag till familjen och sen efter nattning ska jag sätta mig och ta igen lite av det jobb som inte blev gjort här under dagen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x