Denna lyxapa blev icke besviken på presenterna

födelsedagspresenter-1
Denna lyxapa blev icke besviken på födelsedagspresenterna jag fick. Shut up vad mina nära och kära känner mig väl och är generösa! Av mina fina tjejer Sara, Christina och Emelie fick jag dessa örhängen från Efva Attling. Två små hästskor i vilka det står ”take no shit”. Mitt livsmotto! Jag tar ingen skit, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Jag älskar örhängenas budskap som är att ge styrka, att man ska få mod att stå upp för sig själv och att inte bli kränkt. Att bära örhängena gör mig också stolt för de säljs i samarbete med BRIS. 100 kr för varje smycke går oavkortat till organisationen. Ett mycket bra sätt att förena nytta med nöje med andra ord.
födelsedagspresenter-2
Av Simon och Sara fick jag dessa SMASHING örhängen från Pipol’s bazaar. Jag avgudar dem. Snacka om att vara DEN accessoaren som piggar upp en outfit. Vilket plagg som helst blir helt plötsligt gala och fest enbart genom dessa örhängen. Jag premiärade dem på min svågers kalas i fredags och jag kände mig så flärdfull så ni anar inte! Och sist men inte minst… Detta fick jag av David (OBS, han är inte klok!)
födelsedagspresenter-3
Ett par svarta Louboutin pigalle med den perfekta klacken på 85 mm. *paus för återhämtning* Såhär gick det till. På morgonen fick jag ett anonymt paket, inslaget i silvrigt papper. På snöret var bilder av skor med en röd klack och jag tänkte ”inte kan det väl va… Nej Frida, ta nu inte ut något i förskott”. Men det kändes som en skokartong och så vips började det bli svårt att andas. När pappret gled av och jag såg loggan på kartongen så blev det kortslutning i mitt huvud. ”Jag kan inte ta emot dem” sa jag. David frågade om jag inte gillade dem. Jag ÄLSKAR dem ylade jag med tårarna som sprutade. ”Jag är inte vääääärdig” fortsatte jag. Ja och sådär höll vi på och jag snörvlade, snyftade och hade mig. Men ja, de satt perfekt. Som gjorda för min fot. Min fina fina man hade tagit tåget till Köpenhamn, släpat med sig en vild 1,5-åring in i en Louboutinbutik och vetat att exakt de olackade paren Pigalle i svart och med 85 cm var precis just dem som hans tjej skulle ha. *ny paus för återhämtning och tork av en tår i ögonvrån* De är så vackra så vackra och de står på matbordet för att jag bara ”måste titta minst 100 ggr varje dag”.

Så ja, lyxapan i mig blev tillfredsställd miljoner gånger om!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Fru Sederblad
7 år sedan

Dööör 👌🏻!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Fru Sederblad
7 år sedan

i hear you!

Att vara någons fru
7 år sedan

SÅ värd!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Att vara någons fru
7 år sedan

i know! får man säga så!? =)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x