Mat

Alla, utom min syster, måste smaka denna banangröt

banangröt-1
När jag bad om era önskeinlägg ville en av er veta min favoritfrukost. Och jag har nu funnit den i en lyxig banangröt! Oh maj lord vad god denna frukost var och ALLA kommer älska den. Ja, förutom min syster för hon av oklar anledning 1) hatar gröt, 2) har fobi (?) för bananer, 3) hatar frukt. Men ni andra, ni kommer älska denna banangröt. Jag hittade receptet hos Anja Forsnor (obs obs dotter till mina pärons vänner. Så impad av denna tjej). Receptet är döenkelt och det tog mig fem minuter att svänga ihop det hela.

– Koka havregryn med vatten och lite salt
– Mosa en banan som du rör ner i den färdiga gröten
– Toppa med frysta blåbär
– Häll på uppvärm vispad/skummad mjölk
– Strö över kanel
– KLART!

Jag längtar, alltså verkligen längtar, tills Estrid har vaknat och jag ska servera henne denna lyxiga, goda, nyttiga superbowl av härlig gröt. Jag åt den igår också på min jobba-hemma-dag. Nedan kommer bildbevis på hur en jobba-hemifrån-Frida kan se ut. Iförd full mjukismundering och ananastofs. David kallar mig för ”mullvadskvinnan” när jag har denna helgrå outfit. So rude!

banangröt-2 banangröt-3
Imorgon ska jag ha lite släktkalas för att fira min födelsedag lite sådär i efterskott. Idag blir en riktigt mysig dag tror jag. Långsam familjefrukost och sen ska jag ta min lilla tös i handen, lyfta upp henne på en stol, och så ska hon få hjälpa mig att baka en riktigt härlig kaka till morgondagen. Sist vi bakade tillsammans var ju typ topp tre finaste stunderna i mitt liv. En lugn och skön helg, bakning, sjuttioelva maskiner i tvättstugan och bara en massa härligt familjemys. Det blir en bra helg det. Vad står på ert helgschema?

Ha en fin lördag! Imorgon visar jag några av mina födelsedagspresenter jag har fått!
Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Är i fjällen och njuter av hösten. Knäpper några bilder, innan den vansinnigt fula luftvärmepumpar men ack så nödvändiga kommer på plats.
Åker till slalombacken för att känna på lite snö. Ligga framför brasan och filosofera. Detta iförd mitt älskade fleeceunderställ. Gammalt, noppigt och lite trasigt. Ikväll blir det god mat, förhoppningsvis souvas, och goda ostar.
Ljuvligt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

åh det låter som en dröm. ta med mig!!!!

sandra
7 år sedan

Haha älskar rubriken 😛 Men ja, gröten låter sjukt god!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sandra
7 år sedan

att tvinga min syster att äta den gröten hade varit tortyr för henne!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x