Mat

Igår bjöd jag familjen på min bästa sallad

min bästa sallad-1
Jag är så glad över det fina mottagande jag fick igår på min feministiska video om bantning. Det värmer verkligen ska ni veta. Igår hade jag ett superspännande möte med Excuviance och sedan åkte jag hem och jobbade med bloggen. På kvällen bjöd jag min lilla familj på middag och gjorde en klassisk ”rensa skåpet middag” vilket lyckligtvis också innebar att jag fick laga min bästa sallad.
min bästa sallad-2
Jag ÄLSKAR matvete. Jag kokar det med en buljongtärning och det blir SÅ gott. Så matvete är grunden och sen slängde jag på de grönsaker jag hade hemma. Tomater, gurka, avokado och så toppade jag med lite solroskärnor. Vi hade två paket halloumi i kylen som jag stekte och sen toppades det hela med lite färsk basilika.
min bästa sallad-3
Och så slutligen, det viktigaste, en riktigt god balsamvinäger. Den här rätten funkar förvånansvärt bra för Estrid också. Hon hoppar över tomater och balsamvinäger men äter resten. Fast allra helst hade hon nog levt på halloumi.
min bästa sallad-4
Nu väntar jag på att Sara, Madde och Jonas ska trilla in med alla pojkarna och sen ska vi påskpyssla så det står härliga till. Jag kan ha köpt upp halva panduro hopby så nu jäklar ska ungarna få klistra och limma som aldrig förr. Paula kommer också så det kommer nog bli riktigt mysigt (och säkert väldigt kaosigt).

Igår hämtade David ut MÄNGDER med färg. Jag spenderade min fredagkväll med att skrapa trappan och det blev mycket enklare när jag fick låna min systers färgskrapa. Det jag använde var visst inte alls en färgskrapa… Inte konstigt att det var orimligt jobbigt innan med andra ord.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x