Mat

Nu har du chansen att testa Grand hotels lyxiga matkasse!

INLÄGG I SAMARBETE MED GRAND I LUND

Färdiglagad lyxig restaurangmat som står på bordet inom 20 minuter! Låter det för bra för att vara sant!? Haha I know, men det är sant. Grand hotel i Lund erbjuder sin lyxiga matkasse och jag har äran att erbjuda er rabatt med hela 20% på beställningen. Ordinariepris för matkassen är annars för två personer är 498 kr, för fyra personer 996 kr och för sex personer 1488 kr.

Koden är LYX20 och innebär som sagt 20% på en matkasse fram till den 30 september 2019. Beställ via lyxvardag@granddeli.se senast på tisdag för leverans måndag kommande vecka (hämtas i butiken på Klostergatan 11 från klockan 14). Om du önskar att få maten levererad hem går det bra att beställa Grand Delis Lyxvardag via www.hungrig.se. 

Man får tid att dricka findricka ur festligt glas tillsammans med hela familjen. Ingen som behöver stå i köket och fixa och dona. Man bara sitter där, precis som på restaurang, och inväntar lyxen. Detta är den magiska biten i vardagspusslet och humörhöjaren i höstrusket.

Varje leverans innehåller tre olika middagar förpackade för två, fyra eller fler personer. Denna vecka innehöll min matkasse bl. a. rimmad oxbringa med rostade rotfrukter, mangold och pepparrotssås. Serverat med kokt potatis. Alltså! Alla älskade det, även Estrid. Det blev dragkamp om de sista bitarna.

Man hinner pussas och bara vara! <3 Det är det bästa med alla tillval man göra i livet som förenklar för en. Det där som går att lejja bort till någon annan innebär extra mycket kvalitetstid med sina älsklingar.

Här kan du läsa mer om konceptet, titta på tidigare och kommande matsedlar och göra en beställning. Och du, detta bör enligt mig inte sparas till helgen. Nej, det ska ätas mitt i veckan. Det är i den stressiga vardagen man vill unna sig den här lyxen. Då känns den så mycket härligare. Och du, en sak till… Det blir i princip noll disk! 😉

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x