Önskerubrik: Det här gör jag helst en ledig dag

tröja cloud no 9-1
Idag har jag en ledig dag. En ledig dag för mig innebär en dag i ensamhet, i tystnad, med lugn och ro. Ingen man, inget barn, inga blöjor att byta och måltider att förbereda. Bara jag själv. David har åkt iväg med Estrid för att besöka farmor och farfar och jag ska göra allt det jag älskar att göra på en ledig dag.
tröja cloud no 9-2
Jag gör kaffe och klär på mig sköna mjukis kläder. Sen sätter jag på radion och därefter gör jag valfri aktivitet. Idag ska jag läsa lite, jobba med bloggen och kanske ta en liten sovstund. Detta är även det jag helst gör en ledig dag, skrotar runt hemma och fyller på energin. Det är i ensamheten och tystnaden som jag laddar mina batterier. I ensamheten kan jag skapa på ett mer rofyllt sätt. Fotografera, skriva, läsa och helt utan stress från någon som vill mig något.
tröja cloud no 9-3
Jag har idag på mig sköna mjuka byxor, linne och den här underbara tröjan jag ännu inte visat er. Den är mjuk, lite kortare i midjan och med snygga detaljer. Det gör att jag kan ha den hemma såväl som på kontoret. Jag hittade den på Cloud no 9 (här), och den är på rea såg jag nu! Jag bär den nästan varje kväll. Nu längtar jag bara till lite kyligare dagar så jag kan bära den då med.
tröja cloud no 9-4 tröja cloud no 9-5
Jag sitter här i soffan och verkligen känner hur jag laddar batterierna och har tid att tänka klart tankar. Jag har en intensiv höst framför mig med mycket jobb, både på byrån och med bloggen och jag har en 3-4 stockholmresor att göra inom de kommande månaderna. Idag tar jag mig tid att planera, göra to-do listor, beta av och slappna av. För när allt är under kontroll så gör det inget att jag har mycket att göra, då är det bara roligt. Men när tankarna inte hinner ifatt en, då blir jag stressad. Ha en fin söndag mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Ska du på advokatdagarna i oktober?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

jajjemen! du också eller?

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Ja som ’advokatfru’ dvs medföljande. Medan ni kursar ska jag ”torrbryta på Svenskt tenn! Men en drink och en kram ska vi väl hinna med?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

eh ja att vi ska ses!

Maria
7 år sedan

Visst kan ensamhet vara underbart ibland. MAn hämtar verkligen energi då.
Kram
Maria

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
7 år sedan

jag håller helt med dig! som en introvert person är det i ensamheten och tystnaden jag hämtar energi!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x