Henrik Superman ställde till med sommarfest

henriksuperman-1
När Henrik Ekelund gick bort vid sju års ålder startades stiftelsen Henrik Superman. En stiftelse som arbetar för att samla in pengar och hjälpa andra barn som drabbats av cancer. Det är en fantastisk styrelse och jag var så ärad att vi fick komma på deras sommarfest igår.
henriksuperman-2
På Malmökanotklubb var långborden uppdukade och det var fullt med glada människor. Gladast blev vi när vi såg att Stephie och Wille också kommit dit. Vilken överraskning! Därför blev vår kväll extra fin för att vi satt tillsammans med Stephie och hennes gulliga familj.
henriksuperman-3
Är det sommarfest så är det och jag tog på mig min djungeltröja.
henriksuperman-4
Mitt val på kvällens dryck blev en sådan här från Apotekarnes. ÄLSKAR all form av lemonad och dessa är inte så söta och utan mer syrliga.
henriksuperman-5
Välkomsttal och hej!
henriksuperman-6
Henrik Superman! <3 <3 <3
henriksuperman-7
Det blev middagsdags och La Bonne Vie stod för maten och det grillades korvar, hamburgare och kyckling. Det var SÅ gott!
henriksuperman-8
I matkön såg min utsikt ut såhär. Det här måste vara en av Malmös bästa platser. Man sitter precis vid kanalen och är omgiven av vad som känns som oändlig grönska.
henriksuperman-9
Så gott!
henriksuperman-10
Vi skrattade! Som vi skrattade! Det här är ju Basse, honom har ni sett förut. Stephies gulliga brorsa. Och Victoria, hans special someone.
henriksuperman-11
Stephies pappa, superrevisorn!
henriksuperman-12
Här är Stefan! Han är ordförande för stiftelsen och när det började mörkna tände han ljusen på borden. Vi blev bjudna på en vernissage och en vinterfest och det känns fint att vara en del av stiftelsen nu och förhoppningsvis kunna bidra med både pengar, engagemang och sammanhållning.
henriksuperman-13
Vi firade en annan superman. En liten kille som bad sina föräldrar blanda saft och baka kanelbullar. När föräldrarna frågade varför berättade pojken att han ville skänka pengarna till Henrik Superman. 803 kronor har denna lilla älskling bidragit med. Det är många kanelbullar det! Han fick applåder och hurrarop och jag satt och blev tårig över hur fina barn är! Kvällen avslutades med vinstdragning på lotterna, kaffe och lakritsglass. Jag vann inget på mina lotter men det gör inget, jag har ju å andra sidan en ofantlig tur i kärlek. Lagom till fotbollsfinalen cyklade vi hem och med nöd och näppe såg jag första halvlek innan jag somnade som en sten. En lång oavbruten natts sömn fick vi. En underbar natt och på morgonen kom vår älskade unge hem igen.

Nu är ordningen återställd. Vi ligger på soffan och vilar. Vi tittar på OS på tv och dricker kaffe. Estrid och David håller på att somna och jag tror jag gör dem sällskap. En barnfri kväll och natt, herregud vad det gör underverk. Men att få hem älsklingen igen är bra härligare ändå. <3. Idag ska denna familj göra prick ingenting. Bara skrota runt, mysa, läsa böcker och invänta att vår fina Per ska komma och vara övernattningsgäst. Helg, I love it!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x