Silkiga underkläder och årets bikini!

Reklam för Hunkemöller

Jag har använt underkläder från Hunkemöller under många år och älskar utbudet. Kvinnligt, flörtigt, bekvämt och i otroligt många storlekar. I år har jag för första gången provat badkläderna och klickat hem en bikini. Alltså är detta den snyggaste bikinin jag sett i mitt liv!? Den är så sensuell och cool med den transparenta linjen. Jag känner mig super beach confident! Oavsett om du föredrar en minimal bikini, en klassisk och elegant bikini eller något mer vågat som en cut-out bikini, så hittar du det hos Hunkemöller.

Något jag är allergisk mot är när kvinnor inte anser sig värda vackra underkläder. Man går i gamla urtvättade, håliga trosor, illasittande bh:ar och accepterar att det varken är helt eller bekvämt. Det är så sorgligt. Alla kvinnor är värda att få hylla kroppen man har alldeles oavsett hur den ser ut. Och även oavsett hur den en gång såg ut. Kroppar förändras med får lov att fortsätta kläs i silkiga tyger, spetsar och härligheter. Hos Hunkemöller hittar jag alltid otroligt fina underkläder och nu har jag uppdaterat troslådan med några härligheter.

Att köpa på mig nya trosor visade sig bli en inte alls dyr affär. För just nu finns en rabattkod hos Hunkemöller där du kan köpa 7 trosor för 399 kronor! Och en hemlighet till är att det även är sommarrea!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x