Julbord, glittriga byxor och en pampig entré

julbord outfit-1
Igår lämnade vi Estrid hos min syster och svåger och tack för att vi har familj som passar, hämtar och alltid ställer upp. Vi fick därmed chans att åka iväg på dagen och gå på julbord på vackra Grand hotel i Lund. Imorgon kommer ett inlägg om julbordet men jag ville redan nu visa vad jag hade på mig.
julbord outfit-2
För jag sportade nya glitterbyxor! Åh, jag älskar att jag har silverglittriga byxor. Så Elisabeth Taylor, Lady Gaga och röda matta på en och samma gång. Sidenblus Lindex (finns inte längre men liknande här), glitterbyxor Lindex, gamla skor, väska Marc Jacobs.
julbord outfit-3
Nu ska jag försöka samla min familj så att vi kan bege oss ut. Det är julmarknad i Malmö, julig installation på Gustav och ett nyöppnat COS och & other stories som jag ännu inte hunnit spana in. Och sen ska jag ju hitta en fin present att tävla ut till er då jag fått 200 likes. Och vet du, jag har minsann nu kommit över 250 likes så därför ska jag hitta två gåvor att lotta ut!

Ha en fin söndag mina vänner!

————————————————————————————–

Dagens skincity-tips
Idag är det 25% på Maria Åkerberg, ett ekologiskt märke som jag alltid använde på Estrid när hon var liten bebis. Till Estrid använde jag Baby oil och en jättefin tjock kräm som jag smörjde henne med efter bad, Baby care. Och till en vuxen kan jag varmt rekommendera en kallpressad mandelolja, fantastisk och massvis med användningsområden.

4 Responses

  1. Hanna Suleika skriver:

    MER GLITTER ÅT FOLKET! <3

  2. Fabulous som alltid <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *