Årets absolut mest vackra julkort

vackra julkort
Nu börjar det bli dags att få iväg julkorten. För egen del har jag i år sagt att vi inte kommer skicka några julkort. Jag hade inte tyckt det var roligt, jag hade bara känt mig stressad och plikttroget plitat ner någon rad bara för att. Och när jag känner så, då gör jag det inte. Ni vet, jag lär mig veta att jag ska säga nej eftersom jag bara säger ja på grund av vad jag tror att andra förväntar sig. 

Men du kanske just i år vill skicka julkort och då vill jag såklart tipsa om nätets 10 mest vackra, roliga och charmiga julkort. Det kommer här.

1. modern och grafiskt 
2. lyxigt med möjlighet att printa eget namn (oh love this)
3. klassiskt och glittrigt
4. trendigt och färgglatt
5. Überfällig liten tomte! <3
6. Min favorit! Klassiskt och väldigt flärdfull med rosett och allt.
7. Glittrigt och festligt.
8. Till mamma och pappa!
9. Stjärnbestrött.
10. Till den som hittat the one på Tinder.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
7 år sedan

Förr gjorde jag egna julkort och skickade till typ alla. Nu är jag glad om jag får iväg en grynig bild på lillkillen till min mormor (hej Riktiga vykort). Ambitionen sjunker i takt med den ökade livsstressen. Och det är ok. Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

good lord! du hade med andra ord aaaaaaallt för mycket tid förr! =) jag är bara glad att jag och du nått insikten att det är ok att sänka ambitionen när livsstressen ökar och det där pusslet blir allt mer påträngande. Förslavade kvinnor som kuvas under måsten är ju såååå 2015. Am I right!?

Sandra
Sandra
7 år sedan

Oh, yes. 2014 rentav =) Ja, det var ju innan jag fick barn om man säger så, hahahaha.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x