En politisk dag och drömmar om helgens brakfrukost

helgfrukost-1
Oj oj oj igår gick hela dagen verkligen i ett. Upp i ottan för att redan klockan 8 vara på Vägledningscentrum i Malmö för ett studiebesök. Mycket intressant om hur människor med ofullständiga betyg istället genom sin arbetslivserfarenhet kan få sin utbildning validerad och få en skräddarsydd studieplan för vad som behövs kompletteras för att ta sig ut på arbetsmarknaden. I Malmö är arbetslösheten stor och det är av stor prioritet att vi politiker försöker lösa den här ohållbara situationen. Efter studiebesöket åt vi lunch och sedan sladdade jag hem med cykeln för att byta av David, som i sin tur körde iväg på en fotografering. Sen kom David tillbaka och det var dags för mig att smita iväg igen på kvällen. Jag börjar förstå det här med vardagspussel! =)

Igår hade Liberalerna ett utbildningstillfälle i serien politik i praktiken. Vår Malmöpolitiker Allan Widman, som ju sitter i riksdagen, pratade om media, mediaträning och vad man ska tänka på i kontakt med media. Det var världens mest roliga igår! Så lyxigt att ha en riksdagsledamot så nära inpå så man kan fråga om allt mellan himmel och jord.
helgfrukost-2 helgfrukost-3
Idag är en helt vanlig tisdag och då är det den vanliga frukosten som plockas fram, men på helgen, då unnar vi oss en stor och långsam frukost. I lördags blev den extra härlig för David hade fått ett jättestort fruktfat från en fotografering. När jag tittar på de här bilderna blir jag nästan full i skratt för det mesta är homemade. My god vilken Marta Stewart jag är. Brödet har jag bakat och fröknäcket likaså, granolan är hemmagjord och smoothien nygjord på morgonen. Herregud, snart börjar jag väl kärna eget smör och nacka egna höns. =)helgfrukost-4 helgfrukost-5
Smoothien blev verkligen en hit, både hos oss vuxna och hos Estrid. Den innehöll inte honung och passar ju därför perfekt till små bebisar. Bara mango, naturell yoghurt, lime och färskt riven ingefära. Och så kör ner allt i en mixer. Hur gott och fräscht som helst!helgfrukost-6 helgfrukost-7 helgfrukost-8
Nåja, vi får väl se om min inre Martha Stewart blir kvar när jag börjar jobba. Jag tror det, men i en mycket mer modest tappning. Tiden kommer ju helt enkelt inte räcka till. Jag har för övrigt så himla mycket fint att visa er här i bloggen och jag ska försöka få tid att blogga om det så fort det bara går. För i söndags besökte vi Höganäs saluhall och VILKEN pärla! Fotade hur mycket som helst. Och i helgen fick vi även upp vår Stringhylla i köket! Åh vad jag längtat och nu är det äntligen på plats och det blev PERFEKT! Ska bli jättekul att visa er.

Nej, nu påkallar en liten bebis efter uppmärksamheten och vi måste göra oss i ordning för om bara några timmar ska vi hem till Gabbi och träffa hennes sprillans nya bebis! <3 <3 <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
8 år sedan

Vad bakade du för gott bröd!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
8 år sedan

jag bakade ett honungsbröd, alltså ett surdegsbröd med typ en dl honung i. Det blev gott men var ändå lite konstigt med ett så pass sött bröd.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x