Stora pojkvänslistan

Ibland får jag frågor om David och om vår relation så då tänkte jag skämma bort er med den stora pojkvänslistan. Och var jag hittade den? Hos Sandra såklart!
david1-1
Hur länge har ni varit ihop?
Vi har varit ihop i lite mer än 8 år! <3
david2-1
Hur träffades ni?
Vi träffades hos min granne när hon hade fest. Jag stod och pratade med Davids vän Per, när David också dök upp bredvid mig. Han sa att så fort jag steg in genom dörren såg han bara mig och det enda jag tänkte var att jag aldrig träffat någon med så bruna ögon.
david3-1
Vem var mest på?
Åh vi var så unga och nervösa båda två. Vi hängde hela kvällen men sen gick jag snällt upp till mig och så var det inte mer med det.
david4-1
Skedde några komplikationer?
Ja två stycken! Dagen efter festen åkte David tillbaka till Oslo, för han bodde där då. Vi adlade varandra på Facebook men hade ingen kontakt där. Sen, efter några månader skrev David till mig. Minns du mig? Jag tänker ofta på dig, skrev han. Han skulle komma till Malmö. Och så kom komplikation nummer två. Vi hängde varje dag i fem dagar och sedan åkte David iväg till Centralamerika. Han skulle resa runt i tre månader. Men inte stoppade det oss inte. Jag lovade att vänta på honom.
david5-1
Hur skedde dejtandet?
Genom mail och Skype. Herregud vad vi pratade på Skype. Hela nätter och jag var som en sömngångare på jobbet om dagarna. Vi pratade i timmar och timmar om allt. Våra liv, våra drömmar, våra rädslor och om vår förälskelse. Vi lärde känna varandra genom alla de samtalen. Lärde känna varandra på riktigt, på insidan.
david6-1
Hur blev ni ihop?
Vi blev ihop under ett av Skypesamtalen. Helt galet egentligen. Helt plötsligt hade man en pojkvän men som man bara träffat några gånger.
david7-1
Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Det var jag! Jag hade känt det så länge och kunde inte längre hålla det inna. Jag var bara tvungen att säga det nu nu nu!
david8-1
Bor ni ihop?
Vi har alltid bott ihop! David åkte från Colombia, till flygplatsen i Köpenhamn, tog tåget till Malmö och knackade på min dörr. Då flyttade han in och har aldrig flyttat ut.
david9-1
Vad är hans bästa sidor?
Han har massor. Han är världens snällaste, alltså världens. Och han har jättemycket tålamod. Han orkar alltid när jag inte orkar och jag är så tacksam för det. Och så har han bra värderingar, är feminist och står upp mot orättvisor. David är intelligent och samhällsintresserad och vi får aldrig slut på samtalsämnen.
david10-1
Och sämsta?
MY GOD VAD HAN ÄR FÖRVIRRAD! Häromdagen (nu blir han sur för att jag berättar) blev vi försenade till ett kalas för när vi kom ner på gatan hade David glömt var han hade ställt bilen. Alltså…. *ridå* Sen så är han tidsoptimist och det är inte alltid så väl matchat med mig som är tidsnazist och blir tokig när folk är sena eller om jag blir sen. Och så har vi den där biten om att han är envis och långsint. Allt som jag inte är. Jag brukar dock tänka såhär, om jag fick byta Davids dåliga sida mot en annan dålig sida, hade jag då gjort det? Alltså byta förvirringen mot låt säga snålhet, och nej, det skulle jag inte göra.
david11-1
Vad bråkar ni om?
Småsaker, sånt skit som alla ni andra också bråkar om. Vem ska diska, varför har hen inte gjort si eller så. Om sanningen ska fram är det oftast jag som är kritisk, David bråkar inte så mycket. Han är ju så lugn. Ja, så lugn att jag ibland måste bråka om det.
david12-1
Vad ger ni för komplimanger?
Att vi älskar och uppskattar varandra. Att vi båda är fina föräldrar. Jag säger ofta till David att han är speciell och viktig och att jag beundrar många av hans egenskaper. David säger ofta att jag är smart, driftig och vacker.
Vilken är din favoritbild på honom?
david profil

Och på er båda?
david bild på oss-1

Något du vill avsluta med?
Tack gode gud att han blev min! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
sanaz
sanaz
8 år sedan

Wow vilken kille! O vilka fina bilder!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sanaz
8 år sedan

det är han verkligen! jag älskar honom så!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x