vecka 12.

Lite bilder på vår härliga helgfrukost! En ny obsession är rysk yoghurt med hemma gjord granola och hemmagjord päronkompott. Älskar det! Alltså vänner! Denna vecka! Som jag längtat efter denna vecka. I över ett år har jag längtat! För nu är det officiellt. JAG SLÄPPER EN KLÄDKOLLEKTION FÖR ELLOS!! Det känns helt otroligt. Jag har arbetat så länge med denna kollektion och gjort verkligen allt. Design, tygval, mönster och färgval. Jag har haft ett otroligt samarbete med Ellos designteam och det är ett under att de har kunnat tolka mina ord, halvdana skisser och inspobilder och fått fram mönsterprover och design som är exakt det jag vill ha. Kollektionen börjar säljas nästa vecka när den lanseras den 30:e mars i samband med att jag håller en liveshopping för Ellos. Drömmen om att designa egna kläder kan jag nu bocka av. Det känns fantastiskt! Jag är väldigt stolt och framförallt så glad och rörd över den underbara reaktion jag fått från er.

Kollektionen är verkligen vår revansch. Vackra kläder för alla!

Än så länge är veckan ganska tom. Jag har bokat en massa träningspass vilket känns kul och jag har så sjukt mycket content jag vill fota och filma till er! Jag har verkligen fått tillbaka min inspiration och det är efterlängtat! Inbokat i kalendern är iallafall redan vår bokklubbsträff på onsdag. Då ska vi vara hemma hos Jessica och det ser jag mycket fram emot. Och på söndag har Estrid och lill-kusin Alfred gympauppvisning vilket kommer bli mysigt. Och sentimentalt! För det blir den sista uppvisningen i Tångvallas gympasal. Min gamla skola som nu ska rivas. Gympasalen där vi hade vår bal i åttan. Alla dessa uppvisningar, matcher, träningar och avslutningar som varit i denna gympasal. Men minnena från högstadiet är blandade och det är lika delar sentimentalt som mentalt skönt att skiten rivs.

När jag gick där i korridorerna och kallades fula saker, tänk om jag då vetat att jag skulle få precis det liv jag drömde om. Sånt som jag inte ens vågade drömma om, för det kändes omöjligt, är nu en verklighet. Det känns väldigt rörande och fint.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
1 år sedan

Än en gång…stort grattis till din alldeles egna klädkollektion 🎉🌟 Lycka till!! ❤️ Längtar efter den 30:e 🤗

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x