På min villhöver-lista just nu

Jag erkänner! Jag ÄLSKAR shopping! Jag är ingen minimalist och när David pratar drömmande om hur skönt det vore att va en munk med blott 15 ägodelar vill jag skilja mig på sekunden. Lite hederlig retailtherapy eller fönstershopping för den delen är så härligt tycker jag. Givetvis ska det finnas en balans och man måste hålla sig inom sin ekonomiska situation. Men oavsett storlek på plånbok kan vi alla fönstershoppa och bli inspirerade.

Här är 6 saker som jag verkligen villhöver just nu! (Och för dig som inte vet så är ”villhöver” något man vill ha men inte behöver. Alltså villhöver man den).

Klänning H&M // Blåjeans Arket // Ballerina ASOS // vita jeans Lindex // baddräkt H&M // kavaj Monki

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x