Kvinnor, tapas och ett semestervarmt Malmö

tapas malmö
I fredags varm kvällen semestervarm när jag hoppade på cykeln och styrde kosan in mot stan. Jag hade på mig gamla H&M-jeans jag klippt av, mina nya skor, en volangblus (här) och min MK-väska (här). Jag skulle äta tapas med några kvinnor som läser min blogg, en hederlig läsarträff med andra ord. Jag kom till restaurangen lite tidigare så jag satte mig på uteserveringen med en bok och iskall alkoholfri öl. Åh, det kändes exakt som semester. Sen kom dem, Carro, Ullis, Sara och Maria.
BLOGGTRÄFF-2
Carro var en sommardröm!
BLOGGTRÄFF-3
Vi åt Malmös bästa tapas på restaurang Davidshall och vi kunde sitta i t-shirt och blusar prick hela kvällen utan att frysa. Och vilka kvinnor jag fick möta! Roliga, smarta, intelligenta, känslosamma, drömmande, engagerade och väldigt väldigt fina. Vi åt och pratade ända fram tills restaurangen stängde och mer eller mindre fick mota oss därifrån. Och jag älskade varenda sekund av middagen. Tänk vad mycket fint som kan komma från en blogg? Det är liksom världens lyx att få äta middag med 3 nya personer och omedelbart klicka.
BLOGGTRÄFF-4
Ullis! <3 Hon tittade mig djupt in i ögonen och bad om fler bröllopsinlägg och I aim to please. Får börja gnugga bröllopsknölarna nu så jag kan komma på några riktigt bra inlägg.
BLOGGTRÄFF-5
Vi tog i princip en av allt och det var SÅ gott. Som alltid. En av Malmös bästa bästa tapasställen.
BLOGGTRÄFF-6
Jag vill särskilt rekommendera vitlöksscampis, svamprisotton och bakad chevré på digestivekex. Dreeeeeeamy!
BLOGGTRÄFF-7
Nu känner jag mig om möjligt ännu mer pepp inför läsarträffen 1 juli! Vi bara måste få till det så att många kan komma!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
6 år sedan

Jag hade såååå gärna varit med! ❤❤❤❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

en annan gång mon ami!

Caroline
Caroline
6 år sedan

Åh så mysigt! Och så skoj att ni köpt hus! 👏🏽 Ser fram emot att få se det 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

Du får hojta till när du kan följa med på ”läsar/bloggträff”!! Det ska bli så himla skoj att ha med alla er godingar på resan!

Anette
6 år sedan

Men så trevligt. Kul grej. Kram Anette

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

Men jag har ju världens bästa läsare! Ni är så himla fina, kloka, smarta och mysiga. Klart jag vill träffa er!

Angelica
Angelica
6 år sedan

Wow vilken kväll!! Så fina kvinnor allihop!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

ja det var verkligen toppen! Jag känner mig så tacksam och lyckligt lottad för att alla ni läsare är så himla snälla och bra!

Petra
Petra
6 år sedan

vad dricker man för vin till tapas eller körde du på öl hela kvällen!

Caroline
Reply to  Petra
6 år sedan

Man kan dricka precis vad man vill! Men ett lättdrucket vin, typ beaujolais vin är gott till. Men även en svalkande öl är gott när det är varmt ute. Typ en kronenbourg. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

Tack för hjälpen med bra tips!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
6 år sedan

Jag dricker inte alkohol så jag brukar oftast bara dricka vatten eller som i detta fall alkoholfri öl. Min sambo brukar dricka rödvin eller öl när vi käkar tapas. Kolla Carros kommentar, för hon har koll! =)

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x