Fyndat gorgeous skor på HM:s rea

skor hm rea-1
När du läser detta är jag sedan arla morgon redan på väg till Hasslö. Mina föräldrar har sålt sitt hus där och eftersom både syrran och jag köpt hus ska vi ta över möbler och husgeråd och sånt. Att gå från 80 kvadrat till 200 kräver en hel del nya möbler!

Men inte ska väl ni gå lottlösa för att jag sitter i en bil och gäspar! Nej, ni ska få ett riktigt fint tips av mig. Jag fyndade dessa grymma skor från HM:s rea. De finns tyvärr inte kvar på hemsidan längre men kanske ute i butik? De är i mockaimitation och jag ÄLSKAR dem. Jag har varken bruna pumps eller pumps med en så himla snygg ”tå-cleavage” som dessa har. De kommer bli perfekta till sommaren. Jag tycker man brukar se brunare ut i brun bikini än svart så förhoppningsvis gäller detsamma för skor am I right!?

Igår var jag ute och åt middag med några bloggläsare och det var underbart på alla sätt och vis. Även om jag ville fira husköpet med David (såklart!) så var det lite extra fint att få göra mig fin och gå ut med glada, skrattaga och fantastiska kvinnor. Gårdagens middag får bli ett helt eget inlägg faktiskt!

Ha en fin dag min vän så hörs vi av senare! Kram!
skor hm rea-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
6 år sedan

Välkommen till Blekinge, det är sommarvärme här! Ska snart cykla ner och förhoppningsvis ta årets första dopp här någon kilometer från Hasslö. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
6 år sedan

Blev det något dopp? Nu har vi varit i vårt hus för sista gången. Hasslö has been good to us utan tvekan. Många fina år!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x