Vårmode – och finfina reafynd!

Ute spirar våren för fullt och sommaren är verkligen på väg hit. Än är det lite för kallt för sommarkläder topp till tå men här har du riktigt snygga outfits perfekts för den här övergångstiden. Några av kläderna är på REA, allt för att du ska göra riktigt bra fynd! <3
vårmode
Vardagschic
Dessa coola budgetjeans från H&M (här) matchar jag med en klassisk vit skjorta från 2nd Day (här-REA). Svarta läderpumps från Guess (här- REA) är alltid passande och matchas snyggt med den här lyxväskan från Sophie Hulme (här). Som en liten färgklick slänger jag på den här grymt snygga sidenscarfen från Marella (här).
look2
Officechic
Gud vad jag älskar denna färgskala med plommonfärgare culottes från 2nd Day (här-REA) som matchas med en ljuv och sval topp från Inwear (här-REA). Skorna är grymt snygga, i läder och med ett mycket bra pris, från H&M (här). Jag pimpar outfiten med en klassisk väska från Svensk tenn (här) och lite bling i öronen från Dyrberg/Kern (här).
look3
Weekendchic
Det blir Malene Birger fest i denna outfit med både skor, blus och byxor från MB. Men jag ÄLSKAR MB. Allt är så snyggt! Denna svala vackra blus (här-REA) matchas perfekt med de lediga byxorna (här). Perfekt för att vara ledig men ändå snygg på helgen. Skorna är som en liten juvel (här-REA). Med andra skor så funkar det även toppen i lekparken. Jag matchar med drömväskan från Chloé (här) och ring från mitt nya favoritmärken när det kommer till smycken, nämligen Caroline Svedbom (här).
look4
Partychic
Och vad vore outfitcollage utan ett för fest!? Festkläder är ju det bästa! Marint och orange, finns det något snyggare!? Denna grymt snygga klänning från by Malina (här) är en riktig drömklänning och den står högt upp på min önskelista. Jag hade matchat den med min fina väska från Michael Kors (här) och dessa somriga pumps från Hugo Boss (här).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x