Fråga Frida: Tips på klänningar att bära på ett sommarbröllop

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Äntligen, restriktionerna lättar och nu blir vi bjudna på fest igen. Jag har en följare som ska på bröllop i slutet av sommaren och undrade vad hon skulle ha på sig. Jag har samlat en massa härliga tips.

Först ut är faktiskt en kjol. För man måste inte ha klänning bara för att det är fest. En silkig kjol med en vacker topp är en underbar outfit. Ett annat alternativ är denna marinblå klänning med vackert fall. Den kan kläs upp rejält men även kläs ner och bli en basklänning i din vardagsgarderob.

För dig som ska på bröllop med en något finare klädkod vill jag slå ett slag för by Malinas klänningar. Jag tycker det är HELT sagolika. Du hittar den aprikosfärgade här och den småblommiga här.

Svepande romantisk klänning är så vackert på bröllop. Jag tänker trädgårdsbröllop. Men om det istället är en mindre tillställning, kanske på en båt eller restaurang vill jag tipsa om den här sobra snävare beige klänningen. Underbar!

Söker du en riktigt lyxig klänning och vill treat yourself vill jag tipsa om den här magiska aprikosfärgade klänningen från Notes du nord. Den bohemiska bröllopsgästen klär sig i en.

Om klänning inte alls är din grej vil jag slå ett slag för kostymen med shorts och kavaj! Och gärna i en somrig pastellig färg. Helt magiskt snyggt! Och slutligen, om bröllopet blir ett riktigt party bör du bära en riktig partyklänning.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x