Det är officiellt! Nu lär vi känna varandra!

Hej!

Har du hittat hit nu? Till min nya blogg här hos Herway.se! Visst är det sååå häftigt? Jag hoppas att alla ni gamla läsare kommer över hit och så välkomnar jag alla er nya följare! Jag ser så mycket fram emot den här nya resan för mig, för oss och för den här bloggen. Jag tänkte ta tillfället i akt och presentera mig lite mer.

Frida heter jag! Jag är 32 år gammal och bor i villa i Skanör tillsammans med min man David och vår dotter Estrid, som är 4,5 år. Jag arbetar som influencer och som advokat. Jag har haft en lång historia av ätstörningar och brinner idag för att sprida budskapet om 80-talsmänniskan, selflove, självkänsla och systerskap. Som advokat arbetar jag med brottmål och är specialiserad på våld i nära relation och brott i hederns namn. Jag ÄLSKAR mode och inredning, hudvård och vardagslyx. Jag är faktiskt en självutnämnd lyxapa och tackar aldrig nej till ett tillfälle att få vardagen att glittra lite extra.

I love beauty! Så lite då och då kommer du få en inblick i mina rutiner, favoritprodukter och kanske en och annan guide på hur man gör än det ena och än det andra.

(Speaking of beauty, bra glow på denna bild!). Jag bor som sagt i villa och är en riktig hemmamysare. Jag älskar att vara hemma och gå runt och skrota. Fixa med min trädgård, ligga i mitt bibliotek och läsa, cykla ner till vår strand och inreda ett vackert och rofyllt hem. Min man David är fotograf men har alldeles precis nyss, för tre veckor sedan, satt sig i skolbänken. Han skolar om sig till psykolog och vi har gått in i en helt ny epok av vårt liv.

Fashion, fashion, fashion! Mode är för alla och jag vill visa det. Plussizemode kan vara hiskeligt tråkigt och jag ser det som mitt kall att vaska fram gobitar, lyfta företag med inkluderande storlekar och inspirera kvinnor att våga sluta gömma sig i förfärliga tält och istället omfamna varenda prick varenda kurva. Plussize eller inte, INGEN ska känna att de behöva gömma sig. Nej, låt oss alla shine our light säger jag!

Min dotter heter Estrid Viola och är 4,5 år och totalt opartisk konstaterar jag att hon är solen på jorden och världens bästa unge. MEN med det sagt, momlife är utmanande och vi, så som alla, bollar utbrott, livspussel, VAB, aktiviteter, egentid, tillsamanstid och drömmar. Vi tre är en fin liten familj som här i bloggen går under begreppet ”lill-familjen”. För det finns även storfamiljen. Den består av min syster, med man och barn och mina föräldrar. Vi alla bor nämligen minuter ifrån varandra och umgås jättemycketmegaofta. Vi är som den svenskaste arabfamiljen kan man säga.

Feminism, systerskap, fuck-off-attityd och civilkurage är SÅ viktigt för mig så hos mig kommer du få ta del av brandtal om både det ena och det andra. Jag blev feminist när jag var 10 år, har en bakgrund som både kommunal och nationell politiker för Liberalerna med engagemang i feministiska frågor och arbetar med kvinnojourer på en daglig basis i mitt arbete som advokat.

Stilmässigt inspireras jag av ryska Vogue, statementplagg, stort hår, höga klackar och kindben som glöder.

Jag kommer skriva en del om ätstörningar, kroppshat och hetsätning. Jag har myntat begreppet 80-talsmänniskan som är den livsstil jag arbetar få att leva efter. På 80-talet levde mina föräldrar på följande sätt. Då åt vanlig mat alla dagar i veckan, Frukost, lunch och middag men mellanmål däremellan. De tränade 2-3 gånger i veckan som vanliga hederliga motionärer. På fredagar åt vi snacks och på lördagar godis. De ansågs vara otroligt sportiga, hurtiga och sunda människor. Idag för att vara hurtig, sund och sportig ska det vara proteinprodukter, dieter, extrem träning, ultramaraton och kosttillskott. Nej, tillbaka till 80-talsmänniskan säger jag!

Jag hoppas du vill följa med mig på den här resan! Jag har även ett, om jag får säga det själv, fabulöst instagramkonto med dagliga outfits och feel-goodiga texter. Jag hoppas du vill följa mig även där. Klicka här så kommer du till min instagram.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny Lund
Jenny Lund
4 år sedan

Åh vad kul att läsa din presentation! Vi behöver fler ”Fridor” så heja dig ❤️

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Jenny Lund
4 år sedan

Hej fina Jenny! Vad roligt att du kommenterar! Det ska bli riktigt roligt att göra denna resa med dig! Kram!

Åsa
Åsa
4 år sedan

Grattis! Vad kul med nytt sammanhang. Och grattis till David, och till alla oss som får följa med hos dig.

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Åsa
4 år sedan

Finaste Åsa! Det ska bli roligt att ha med dig på denna resa! <3

Anna
Anna
4 år sedan

Tjoho Frida, så kul att få hänga med på energitåget även här! Vi ses på insta, kompis! Anna med @styleandtheplanet

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anna
4 år sedan

Åh Anna! Hej! Så himla fin du är som lämnar en kommentar även här inne! Kram!

Linda
Linda
4 år sedan

Har följt dig innan och följer glatt med dig hit!
Älskar begreppet 80-tals människan, det ska jag applicera på livet.
Ha en härlig söndag och grattis till ”nystartad” blogg.

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Linda
4 år sedan

Åh kära Linda! Jag är så glad att du vill följa mig på denna resan! Och tillsammans ska vi göra 80-talsmänniskan till en grej! <3 Ha en fin start på veckan! Kram!

Yvonne
Yvonne
4 år sedan

Äntligen en stark bloggerska som vågar vara sig själv och är stolt kvinna. Har en 15 årig dotter som gjort ett suicidal försök och sedan utvecklat en ätstörning(pga viktökning i samband med antidepressiva ) som vi tack o lov lyckats vända litegrann. Ska bli inspirerande att följa dig här jag följer dig på Instagram. Kram

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Yvonne
4 år sedan

Tack för ett så himla fint meddelande. vad glad jag blev! Desto sorgsnare blev jag av att läsa om din dotter. Det låter alldeles fruktansvärt. Jag önskar henne och er all styrka! Kram!

Anna
Anna
4 år sedan

Vad kul med ny plattform! Jag hänger med!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Anna
4 år sedan

Yes Anna! Fasen vad gött att höra! <3

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x