Villhöver från H&M:s nyheter

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

H&M har fått in så himla mycket snyggt. Jag tycker verkligen H&M blivit så himla bra. I princip alla plagg går nu upp till storlek 50 om man köper det online. Sånt gör mig glad. Här är härliga nyheter som direkt hamnade på min villhöver lista.

Perfekta mules! För er som ville ha mina från Wera, som är slutsålda, så är detta ett perfekt alternativ. Underbar höjd på klacken som gör att man kan vara bekväm och samtidigt så chic.

Omlottklänning i trikå. Vilken underbar klänning. Det här är en modell som är så fin på den som har kurvor, OCH precis lika fin på den som har en rakare kropp. Jag tänker att den här klänningen är den perfekta från vinter till vår-klänningen. Och sen i sommar är vi ljuva på en äng, barfota och endast iklädda denna klänning.

Vida satinbyxor med resårmidja. ALLTSÅÅÅÅÅ! Hur chica, bekväma och lyxiga på en och samma gång kan ett par byxor vara? Jag är helt in love! Finns även i svart och med matchande skjorta till.

Kashmirtröja till riktigt bra pris! Ljusbeige eller gråbeigemelerad finns att välja på och båda är så lyxiga och sobra. Jag lovar, once you go kashmir you never go back! En riktig investering i dig själv, ditt välmående och din dagliga känsla av flärd.

Leggings med slits. Hand upp den som förfasas över hemmajobb i styva byxor men inte vill slafsa ihop totalt i tightsträsket! Här är svaret. Tjocka, lyxiga, sköna tights med trendig slits som gör dig bekväm och dressad samtidigt.

Finstickad tröja i merinomix. Åh, här har du en riktigt riktigt snygg stickad tröja. Jag bara älskar kragen och urringningen. Ett plagg som går att bära med mjukisbyxor så väl som med paljettkjol!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x