veckonytt #293

Veckans veckonytt kommer till dig från en mysig hotell lounge. Jag och min kompis Isabel träffades idag på MJ:s för frukostmöte och därefter satte vi oss båda i loungen för att jobba. Mysigt att ha frilansande kompisar. Jag vill börja min tipsrunda idag med att visa den här otroliga tröjan (adlink).

Och den här OTROLIGA asymmetriska orangea kavajen. Slå till på byxorna också och du får en väldigt läskande och wow:ig power suit. Du hittar kavajen här (adlink) och byxorna här (adlink).

Vilka otroliga jeansbyxor!! (adlink) Kul att få in lite färg på sina jeans.

Prick såhär vill jag se ut i vår. Enkel, lyxig och sval. Den här tröjan är så fin tycker jag. Den är från Ellos men ser så lyxig ut! Lägg till silveraccessoarer för en kallare look eller guldiga toner för en varmare.

Även inredningsdelen hos Ellos är ljuvlig just nu. Jag vill så gärna ha den här loungestolen (adlink). Tänk att bara ligga där och läsa, läsa, läsa. Magiskt!

Gamla följare vet redan detta men jag är en sucker för lampor! Gud vad jag älskar lampor! Så nu kommer tre lampnyheter jag är helt in love med. Romb 36 bordslampa från Pholc (adlink).

Kelly vägglampa med lång eller kort arm från Watt & veke (adlink)

Oyster vägglampa från Ferm living (adlink).

Vet ni, jag har börjat köpa fröer inför sommarens blommor. Åh, som jag längtar! Och med min blomambitioner har jag alltid ett öga på span efter fantastiska vaser. Som den här från By on (adlink).

Möt våren i perfekta boots! (adlink)

Ha nu en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x