Spring bucket list!

spring bucket list
Åh våren är verkligen runt hörnet nu! Det känns i varje blad, träd och gren! Idag ska jag visa min springbucketlist. Alltså sådant som jag vill göra i vår i år. (klicka på bilderna för källa).
vår2
Nu längtar jag efter att stoppa undan strumpbyxorna och ha bara ben, klänning och sandaler. Det är en så enkel tid när det börjar bli varmare.
vår3
Det känns fortfarande så stort att få vara center of attention på mors dag! Så jag ska fira mors dag med pompa och ståt!
vår4
I år vill jag se körsbärsblommor blomma!
vår5
Fira påsk med allt som hör till. Utomhuspromenader, solsken, god mat, familj, påskäggsjakt och sköna lediga dagar.
vår6
Jag ser väldigt mycket fram emot att Estrid ska fylla år och vi ska ha kalas!
vår7
I vår vill jag åka till någon gård eller liknande och visa Estrid alla djuren!
vår8
Kaffe i solen! Behöver jag ens säga mer?


Det ska bli fint att börja pynta och plantera på balkongen! Kryddor, grönsaker och som alltid lavendel!
vår10
Härliga cykelutflykter med matsäck och kaffetermos i korgen! Det ska bli skönt med vår med andra ord! Det är enklare att sysselsätta en liten en och det är skönare att vara ute när solen värmer på nästippen.

Vad vill du göra i vår?

No Responses

 1. Sandra skriver:

  Jag tror jag snor din lista rakt av. Liten o jag är precis på väg till närmsta 4H-gård. Mest för att komma ut och inte få psykbryt på varandra, men ändå 🙂

  • Frida G Svensson skriver:

   men åh vad mysigt!! jag hatar egentligen att vara ute, men vad gör man inte för att barnet ska få en bra barndom!? =)

 2. Linda skriver:

  Ja visst längtar man till våren.
  Jag har dock lite ångest för jag ska börja jobba igen i Juni så då är min lilla tjej så pass stor att hon ska få börja på föris och det känns onekligen konstigt att börja jobba igen.
  Men denna våren är lillan lite större så hon kan uppleva lite mera och förstå.
  Ha en fin dag vi ska åka till min bror en sväng idag och sen ska jag passa på att springa på factory outlet i Vingåker då vi ändå är där. Så kommer antagligen bränna några slantar där
  kram Linda

  • Frida G Svensson skriver:

   Nej ingen ångat nu Linda! Studier visar att barn vars mammor jobbar får bättre skolresultat! Du är en toppenbra förebild för din lilla tjej. Och din tjej mår bra av föris. Det är en pedagogisk verksamhet som ger henne kunskap och stimulering som är svår för föräldrar att mäta sig med! Du gör helt rätt! Plus att det är otroligt skönt att komma hemifrån och gå till ett arbete, vara vuxen och drick kaffe i lugn och ro! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *