Nu har vi spikat en bröllopslokal

bröllopslokal
Nu har vi äntligen spikat vår bröllopslokal. Den är bokad och signed, sealed and soon to delievered! Exakt vilken det är håller jag fortfarande lite hemligt så att det blir en överraskning för våra gäster. Men någon av er kanske kan lista ut vilken lokal det är från dessa bilder.

Det är en alldeles ljuvlig lokal. Gammal, drömsk, med guld, sirliga fönster och romantiska väggmålningar. Jag kommer känna mig som Marie Antoinette när jag kommer glida runt där med en frasig och glittrig klänning. Just nu vet jag inte om klänningen varken kommer frasa eller vara glittrig, but you get the picture. Eftersom jag inte är överdrivet road av att planer bröllop och David inte heller är av den organisatoriska typen försöker vi göra så lite som möjligt själva. Sen är jag inte heller allt för sugen på att lägga enorma summor på bröllopet. David vill hyra häst och vagn!? Eh nej! Vi har ju köpt en ny och fin bil, jag kan skjutsa honom i den! Lite så går våra diskussioner. Vem trodde att David skulle vara bridezillan av oss två!?

Vi får en helhetslösning i vår valda lokal. Fördrink, middag som görs av köket och serveras av personalen, nattamat, you name it. Dansen kommer bli en våning ner eftersom våningens delikata väggmålningar inte får utsättas för allt för mycket slitage. Jag är sååå förväntansfull och glad över den här lokalen. Den känns perfekt!
bröllopslokal-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Wolter
Ulla Wolter
7 år sedan

Jag gissade först på Skanörs gästis men det smög sig med med dansen en trappa ner! Måste erkänna att jag är nyfiken!❤👍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
7 år sedan

den som lever får se! Du får komma till kyrkan! Där är det så kallat ”glo-bröllop” som gäller! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x