Hasslö i all sin prakt

hasslö -1
I helgen var vi i mina föräldrars fritidshus på Hasslö. Jag tog med kameran och var så pepp på att fota allt till er men sen blev jag krasslig. Istället spenderade jag det mesta av helgen med att läsa ut min bok, underhålla Estrid efter bästa förmåga och mest bara andas ö-luft. Alltid när vi har varit på Hasslö i huset scoutar jag hemnet och läser inredningsbloggar och pinterestar hus som en tok. Det är lätt att bli sjuk av längtan efter hus när det ser ut som hos mina föräldrar. Solen flödade in genom fönstrena och guldiga strålar letade sig in överallt. Har jag sagt att jag älskar hösten, och höstljuset!?
hasslö -2 hasslö -3 hasslö -4
Måndag igen och jag har tusen fjärilar i magen. På tisdag åker jag till Stockholm för att göra min sista obligatoriska delkurs inför att bli advokat. Jag är nervös över att vara borta från Estrid så länge och om jag kommer bli sjuk av hemlängtan. Mest är jag ändå nervös över att det på denna delkurs är infört ett prov. Jag hatar prov, har alltid hatat dem och var på universitet heller aldrig särskilt bra på dem. Det finns dock fördelar. Ostörda nätter (3 i rad!!!). Att vi ska vara på det sagolika konferensstället Fågelbro hus där maten är fantastisk, rummen ljuvliga och utsikten magnifik. God mat, dryck och att träffa andra jurister. Sen kanske en snabb tur inom NK. Ni vet ju hur deras skönhetsavdelning alltid lockar mig. Och så smycket! Efter varje delkurs har jag fått köpa ett vackert smycke för att påminna mig om hur stort steg jag tagit. Efter första delkursen blev det vackra örhängen och vid det andra ett färgglatt armband.  Varje gång jag bär smyckena påminns om att jag kommit någon vart. Satt delmål och nått dem. Det är viktigt att göra så också. Fira sina framgångar.

Imorgon bär det av. Rättegång på förmiddagen och så tåget som går efter lunch. Sen är jag i huvudstaden igen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
7 år sedan

Håller tummarna! (och ser fram emot att se vad det blev för smycke…)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

haha ja det ser jag också fram emot! =)

Anette
Anette
7 år sedan

Håller tummarna❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

tack finis!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x