Så er tjej är off to fashionweek

off to fashionweek-1
God morgon mina vänner!

Estrid somnade tillslut inne i sitt rum och kvar var bara jag med mitt dåliga samvete att David får ta de flesta nattbingar. Han har så bra tålamod och jag inget alls. Måste jobba på det där, att hålla mig lugn trots skrik. Men efter min förlossningsdepression får jag lite smått panik när Estrid skriker. Det blir nästan som en fysisk reaktion i kroppen. Inte kul alls. MEN nog om det. En dag skriker hon att hon hatar mig och slår igen dörren och då kommer jag LÄNGTA tillbaka till tiden när hon var plutt och gullig. Och jag har ju världens mest fullspäckade tre dygn framför mig.

Alldeles strax ska jag be mig mot Köpenhamn och fashionweek. Jag ska åka till CIFF och spana in höstens mode, alla trendiga människor och fota, filma och skriva ner alla coola märken, se om jag kan skapa några bra möjligheter för bloggsamarbeten and all that jazz. Jag ska erkänna att det känns lite läskigt, för jag ska åka dit själv. De jag skulle dit med kan inte längre, men eftersom det här är oerhörd dröm för mig, och efter bra pepptalk från min syster (älskar dig P) så har jag bestämt mig. I’m fierce, fabolous and fucking cool och om någon kan åka själv till CIFF så är det jag. Och så är det med det!

När jag kommer hem från Köpenhamn ska jag hem om och hämta min packade väska. Sen väntar nattåg till Stockholm. Pigg som en mört (?) kommer jag anlända till Stockholm vid sex på morgonen. Då väntar Liberalernas ledarskapsakademi och vår tredje träff. Det ska bli så fint att träffa alla underbara kvinnor igen, prata, snacka skit, äta middag på kvällen och bli fylld av energi och motivation. Det blir dock en slitsam helg. Med förkylning kvar i kroppen och ankomst i Malmö söndagnatt blir det långa tre dagar, but hey you gotta live a little!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Spännande ha det så kul nu
Kram och trevlig helg

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

hoppas din helg var bra Linda! <3

Paulina Gunnardo
7 år sedan

Usch vad jag känner igen den där krypande känslan i kroppen vid gnäll och skrik. Och ju tröttare och mer stressad man är desto svårare får hjärnan att hantera distraktioner och jobbiga ljud. Så jag tänker att det bästa man kan göra är att ta hand om sig själv så mycket det är möjligt så man kan ta hand om sitt lilla barn och orka med det där så gott det går 🙂 Den egna stressen och tröttheten har ju en tendens att smitta av sig på barnet så det kan lixom gå i en ond cirkel.. Well, hoppas du får lite avkoppling till helgen iaf och hinner krya på dig. Låter iaf sjukt kul både med politiken och med modeveckan! Have fun! 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
7 år sedan

du har så rätt så rätt! det har varit lite mycket åtaganden på sistone och lite lite sömn. Jag ska prioritera sömn denna vecka och samla krafterna!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x