All dolled up and somewhere to go

all dolled up and somewhere to go
alla foton av Mikael Roos

Vilken morgon! Upp med tösabiten, in i bilen, frukost i bilen och sen BVC-besök i Malmö. 2,5 års kontroll närmare bestämt. Estrid passed with flying colours och aldrig har jag väl kluckat stoltare när mitt barn muade, mjauade och sa till BVC-Pia att hon måste blåsa på sitt kaffe för det är varmt. På frågan vad man häller i ett glas svarade Estrid ”isvatten” och jag började direkt svamla om ismaskin men att hon sjäääälvklart får vanligt vatten också. Ja inte varmt då, eller ljummet. Men kallt. Men inte så kallt. Alltså hon får båda. Vi serverar helt enkelt en bredd av vatten… Jo, BVC gör mig fortfarande nervös.

BVC idag och Kicks grandopening igår. Livets kontraster och jag älskar det så. Igår mötte jag upp Emma och Nicole efter jobbet för att fotograferas och sedan gå till Kicks. De öppnar en flagshipstore på Hansacompagniet. Fatta att jag jobbar en minut därifrån! Detta kommer vara förödande för min hushållsekonomi. Det kommer ett blogginlägg från själva eventet så stay tuned.
Bild-33
Jag hade på mig mina fina smycken från Caroline Svedbom. Alltså hands down min favvis på just när det kommer till smycken. Pampigt och funkar till gala och hemmakväll! Jag var en mycket glad 31-åring när jag igår fick armbandet i födelsedagspresent av David. I den perfekta skogsfröna nyansen.
Bild-8
Här är vi all dolled up and somewhere to go! Bloggvärldens tjejer är riktiga superwomen ska ni veta. Tjejerna stannade inte så länge på eventet men jag hänge på Johanna och Mathilda och dragglade unisont med dem över alla nyheter som nu finns på Kicks.
Bild
Idag och imorgon jobbar jag hemifrån och det är så skönt. Lugn och ro, radio och kaffe, tända ljus och lite kreativitet. Det är precis vad jag behöver. Jag misstänker nämligen att min helg kommer innehålla något väldigt speciellt. Möjligen en möhippa? Jag har fått mystiska paket på min dörr i en vecka nu och idag kom en pappersrulle med instruktioner. Packa regnjacka, hjälm, hotpants, pyjamas, klackaskor, smink, baddräkt var några av alla de saker jag tydligen ska ta med mig. Jag är livrädd och sjukt förväntansfull. Det ska verkligen bli roligt att se vad det ska bli av detta mystiska.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
6 år sedan

Spännande med möhippa du kommer säkert få göra något riktigt roligt och trevligt
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

det kommer ett blogginlägg i veckan för visst blev det en möhippa! =)

Sara Borg
6 år sedan

Älskar din outfit i detta inlägg! Enkelt, stilrent och snyggt.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

tack! vad glad jag blir. Känner ofta att jag inte är så välklädd, jömför mig med andra. Därför blev jag väldigt glad för din kommentar!

Ida
Ida
6 år sedan

Kjempefin outfit på deg her Frida 😉 Fikk lyst på alt du har på deg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
6 år sedan

tack fina du! vad glad jag blir! <3 <3 <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x