I’m a big girl now

visitkort-1
Jag gjorde det! Enligt punkt 24 i min lista om #100målattnå har jag nu mina alldeles egna visitkort. Jag gjorde dem på vistaprint och på framsidan är min bloggs logga och på baksidan kontaktuppgifter. Jag ville att det skulle vara ett stramt, enkelt visitkort med en conversationstarter. Var finns den då? Jo, på baksidan!
visitkort-2 visitkort-3
Conversationstartern då? Ja, den är här på baksidan. Folk kommer undra vad jag gör, varför en blogg, hur funkar det, är det verkligen seriöst osv. En perfekt conversationstarter med andra ord!

Nu vill jag bara dela ut dessa till höger och vänster. Jag börjar med min familj eftersom vi ska hem till mamma och pappa för söndagsmiddag om några timmar. Men visst känns allt så himla mycket mer business nu!? Nu har jag bara 99,5 punkter kvar att fixa innan jag nått mina hundra mål.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x